21.9.2011

99 / 99

Ryijy on valmis. Jokainen rivi ja solmu tehtynä.  Ei voi sanoa muuta kuin, että on ollut ihanaaa tehdä sitä. Viimeiset päivät, voi jopa puhua viikoista, on kyllä uponnut täydellisesti tähän harrastukseen. Tämä näkyy myös pölyn määrässä.

Vielä on jäljellä ryijyn trimmaus... Siis rivi riviltä kampaan pystyyn tupsut ja leikkaa auki jäljelle jääneet lenkit ja lyhennän langanpäät. Näyttää upealta !Sitten imuroin ryijyn kevyesti. Ja kaikki muut paikat sitten tosi reippaasti.

Huolittelen taitteet ja ompelen kiinni nimilapun.

Ja sitten on juhlallinen ripustusjuhla. Paikka on ollut tiedossa koko ajan.

Mutta mikä ihaninta pääsen ihanien tilkkujeni pariin. Kaipaan ompelukonetta ja kankaiden hypistelyä.

Syyrinki on uudistanut sivunsa, kannattaa käydä kurkkaamassa!


Tässä loput langat, surullinen näky : (


The ryijy is now finished. Every knot and row is done. I can't say anything else but that it's been a pleasure. The last days, or even weeks, have been completely devoted to this hobby of mine. It also shows in the amount of dust around here.

All that is left is the trimming. I need to comb every row and cut all the threads to even lengths and cut open all the loops that were left behind. 

Then I will lightly vacuum the ryijy. And then vacuum the rest of the house.

After this there will be the a formal ceremony where we hang the ryijy. It has had a place waiting for it this whole time.

But what's best, I get to go back to my quilting. I miss my sewing machine and playing with fabrics.

Syyrinki's website has had a makeover, you should check it out!

2 kommenttia:

  1. Wautsiwau! Hei IHANAA, että sait ryijyn valmiiksi! Siitä tuli UPEA! Tervetuloa takaisin tilkkujen ääreen, Sinua on kaivattu tässä maailmassa!

    VastaaPoista
  2. Tulipa kaunis ryijy, tuon kyllä kelpaa seinällensä ripustaa. Sulle jäi näköjään vähän sukka- tai töppöslankoja jäljelle, ei kun neulomaan. Terv. Lea P.

    VastaaPoista