11.4.2012

Gammill tuli kotiin

Gammill uutisia.

Laatikot, 5 kpl yhteensä 500 kiloa on kannettu sisään. Ne ovat todella isoja, yhteen laatikkoon mahtuu varmasti 10 ompelukonetta, mutta tilasin vain yhden. Jossain on myös tietokone ja pelottava vyyhti kaikenlaisia johtoja. Laatikot ovat kunnon kamaa, puuta, yritykseni on joutunut ostamaan jo sorkkaraudan.

Olen antanut koneelleni jo nimen, mutta paljastan sen vasta myöhemmin.

Pieni liiketilani tuntuu valillä pieneltä, sitten isolta ja taas pieneltä. Siis se on pieni, mutta juuri sopivan kokoinen tikkauskoneelle ja minulle. Lisäksi täytyy mahtua myös Bernina, silitysvehkeet, laikkauspöytää, kangashyllyjä, laatikoita.

Gammill has arrived and carried inside. The boxes were 5 and they weight 500kg. They look very scary. The boxes are solid wood and I had to buy crowbar to my company to be able to open them.

The shop is small but enough to me and my Gammill and Bernina and all the rest I will need in sewing. .. I hope.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Olet ison askelen verran lähempänä tavoitetta.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista seurata projektisi etenemistä, kuvia tulevasta odotellen:)

  VastaaPoista
 3. Jännittyneenä odottelen minkälainen masiina sieltä laatikoista ilmaantuu, hieno ostos tuo sorkkarauta, aiheuttanee hauskoja juttuja tulevaisuudessa ja joskus firman historiikkia tehdessä.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut Gammillista! Minulla ei ole mitään käsitystä, millainen kone sieltä purkautuu ja mitä se saa aikaan, joten odottavissa tunnelmissa.

  VastaaPoista
 5. I'm looking forward to seeing your quilting on this superb machine!
  Kristin i Borås

  VastaaPoista