13.6.2012

Toinen päivä

Oli niin kiire etten ehtiny syödä kuin vasta illalla. Osallistuin vielä yhdelle lisätunnille, joten opetus loppui klo 6 illalla. En ehtinyt edes käydä näyttelyssä. Kaikilla tauoilla hoidin erilaisia asioita, kun nyt kerran olen täällä.

Eilisen päivän oppeja... muistanko enää mitään kun pää surisee kaikkea mahdollista. Aamulla oli 3 tunnin jakso perusasiaa. Alkaen koneen hierarkiasta ja asetusten muokkauksesta. Wow, kuinkahan kauan minulta olisi mennyt ennekuin olisin omin päin tajunnut asian. Ja siitä sitten edettiin ikoneihin, short cutteihin ja kaikkiin alt ja ctrl alkuisiin toimintoihin.

Opettaja oli niin ystävällinen että jatkoi vielä illalla vapaaehtoisesti opetusta.

Seuraavaksi ohjelmassa oli taustan täyttöä vapaalla konetikkauksella. Kvilttaaja olisi ollut innoissaan. Ihania kurveja. Opettajan töitä on näyttelyssä. Täytyy palata ja etsiä ne tarkkaan kuvattavaksi.

Kolmas jakso oli jälleen reunojen tekemistä. L- malliset kulmat ym. Yksi opettaa yhden tavan, toinen opettaa toisen tavan. Pää sekoaa.

Yöllä (edelleen hyvin jet lagged) olen hoitanut kaikenlaista täältä poikinutta kirjeenvaihtoa, mm liittynyt Statler sisters- nettikerhoon, josta saa apua, ilmaisia malleja, ym

Tänään on viimeinen rutistus ja sitten juhlallinen illallinen.

6 kommenttia:

 1. sounds like your learning a lot! I hope you have time to visit the exhibit of quilts, take lots of pictures to view at your leisure, you will learn from them with all the ideas !
  Kathie

  VastaaPoista
 2. Kvilttaaja jaksaa tuskin odottaa, että tule takaisin ja näytät vapaata konetikkausta Armilla. Sen verran korjaisin, että Kvilttaajan töitä ei ole näyttelyssä jenkeissä vaan kyseessä on tuon opettajan työt. Tööt vähän oikaisi relaatiota rakentaessaan :) Matkasi kuulostaa äärimmäisen hyödylliseltä.

  VastaaPoista
 3. Huh-huh. Eipä ihme, jos hieman sanat sekoaa. Kamalasti uutta asiaa, mutta toivottavasti et ihan huku uusiin ideoihin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä kuulostaa kovalta urakalta, kun pitää muutamassa päivässä mieltää noin paljon asiaa! Varmasti on hyödyllinen ja mielenkiintoinen matka!Saat siellä varmasti paljon uusia ideoita!

  VastaaPoista
 5. Sounds like a serious business trip.
  Regards from your proud Chairman of the Board, who is enjoying a nice Lohja sunset!
  -L.

  VastaaPoista
 6. Älä vaan ota stressiä. Tule kotiin ja anna kaiken uuden tiedon hautua päässäsi. Kyllä sinä sitten osaat! Halauksin R

  VastaaPoista