17.10.2012

Ihanaa sinistä

Taas ihana tilkkutyö! Vaalealla sinisellä tikattuna ja paksuhko polyestervanu sisällä. Niin kaunis !
Ja sitten harjoittelin jälleen pussukan tekoa. En oiken ymmärrä miten vetoketju pitäisi istuttaa, jos se menee yli pussukan reunan ... 

7 kommenttia:

 1. Onpa ihana sininen peitto ja kiva tikkaus. Kysypä pussukkatehdas Tilkunviilaajalta parhaat neuvot. Tiina osaa ratkaista kaikki pussukaongelmat. Minusta ei valitettavasti niissä asioissa ole apua;D

  VastaaPoista
 2. Kaunis peitto, ja kiva kangas pussukassasi! Minäkään en ole oikein ekspertti noissa vetskariasioissa, menevät enemmän tai vähemmän tuurilla kohdalleen, tai sitten eivät.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sininen peitto. Hienot tikkaukset. Pussukoita on kiva ommella,niihin saa kivasti kulumaan niitä jämäpaloja.

  VastaaPoista
 4. Onpa sinulla ollut ommeltavana monta ihanaa joululiinaa ja tämä sininen peitto on kuin keväinen sinikellopelto, ihanan raikas ja kaunis tikkauskuvio sitä vielä korostaa. Minä en taas osaa jättää noita vetskarin ylimääräisiä pituuksia tuolla tavalla ollenkaan vaan aina yritän upottaa ne sinne saumoihin ja leikkaan ylimääräisen pois. Eli ohjeistan kääntymään jo aikaisemmin mainitun pussukkataiturin puoleen.

  VastaaPoista
 5. Ihanan sininen peitto on kuin keväinen kissankelloniitty! Hyvinhän tuo vetoketju siinä istuu paikallaan pussukassa!

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, kylläpä kaverit ovat nyt kehuneet pussukkatietämystäni! Teen itse pussukat aina samalla tavalla eli vetoketjun pituuden mukaisesti. Mutta mutta - näin toisenlaisen ohjeen Noodlehead-blogissa, täällä:
  http://www.noodle-head.com/2012/06/open-wide-zippered-pouch-diy-tutorial.html

  Jos haluat kokeilla toisenlaista vetoketjusysteemiä kuin oma vakioni, kokeile Noodleheadin neuvoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista