29.1.2013

Jo riittäisi

Olen ommellut renkaita ja ympyröitä jo yli oman tarpeeni, mutta vielä on 3 riviä jäljellä. Joka päivä päätän, että tänään en lopeta ennen kuin tilkkupinta on valmis. Mutta päivä ei riitä siihen, ei ole minään päivänä riittänyt. Ehkä huomenna. Tulokseen olen joka tapauksessa enemmän kuin tyytyväinen.

Tilkkutyö on kirjasta Material Obsession two ja on Sarah Fielken malli.


Tässä löydöt Eurokankaasta.
Ylhäällä vasemmalla : Ihana hamekangas
Ylhäällä oikealla : Ihana hamekangas

Alhaalla vasemmalla : Ihana kotelomekkokangas
Alhaalla oikealla : Ihana kotelomekkokangas

Ennen tein enemmänkin vaatteita itselleni, ostin jopa sovitusnuken. Se ei kuitenkaan auttanut. Harrastus loppui. Aion kuitenkin nyt yrittää taas. Nämä ihanat kankaat maksoivat vain 42 euroa yhteensä, joten kun tilkkutyö on valmis (huomenna ) otan käteeni uudet räätälin sakset ja alan tehdä vaatteita.

Toivottavasti sovitusnuksen mitata riittävät nykyisiin mittoihini.

4 kommenttia:

 1. Ihan hengästyttävän upea on tilkkutyösi, ei tahdo sanoja olla sen kehumiseen:) tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 2. Tilkkutyö on pyörryttävä. En kyllä tajua että miten noi kaikki kuviot saa järkevästi ommeltua yhteen. Vastaus on varmaankin: helposti (kun sen osaa).
  Hienoja mekkoja tulossa.

  VastaaPoista
 3. Kuva ei edes tee oikeutta työllesi! Se on luonnossa vielä paljon paljon upeampi! Kiinnostuksella jään myös odottamaan vaatetustehtaasi tuotoksia.

  VastaaPoista
 4. Hei taas, tulin vaan sanomaan että yönyli nukuttuani selvisi tuo peiton pinnan kokoaminen, mutta kyllä vaan on varsinainen palapeitto.

  VastaaPoista