26.4.2013

Kanta-asiakaskortti

Töölössä on mainio käsityöläisten keskittymä. Tällä kirkon mäellä olen siis minä, mutta täällä on myös suutari, räätäli, keraamiikkataiteilija, ompelimoita, korutaiteilijoita ym ym

Töölöläinen paikallislehti tekee yleensä jutun aloittelevasta yrittäjästä, sellaisesta kuin minä. Kun toimintani oli niin 'yleistä mielenkiintoa herättävä' tuli juttu myös Kamppi - Eiran alueen paikallislehteen ja kuulemma myös Katajanokalla ilmestyvään paikallislehteen.

Eräs huomattava pitkäaikainen asiakkaani oli huolissaan oveni taakse kertyvästä asiakasjonosta ja ehdotti, että kehittäisin kanta-asiakaskortin. Tällä kortilla ei voisi kerätä bonuksia tai pisteitätä, mutta lupasin, että sillä pääsisi jonon ohi. Etu olisi merkittävä!


6 kommenttia:

 1. Kohta varmaan turistibussit alkavat kiertää liikkeesi ohi, kun alat olla nähtävyys;D Todella hienoa, että kulmakunnan lehti tekee juttuja kivijalkaliikkeistä. Nehän juuri tekevät kaupungista elävän.

  VastaaPoista
 2. Todella hyvä juttu kun käsityöihmisistä ja -liikkeistä tehdään juttuja paikallisiin lehtiin!
  Näkyvyys on käsityölle ja yrittäjälle hyvä asia, varmasti jokainen kiinnostunut haluaisi nähdä tikkauskoneesi ja töitäsi livenä, onhan se niin ainutlaatuista Suomessa!

  VastaaPoista
 3. Congrats on the article that highlighted you and your business! I am so happy for you
  Kathie

  VastaaPoista
 4. Upea juttu, onneksi olkoon! Liityn heti kanta-asiakkaaksi kun niin voi tehdä.

  VastaaPoista
 5. Kvilttaajan kanssa täysin samaa mieltä!

  VastaaPoista
 6. Olen iloinen puolestasi, että saat näkyvyyttä! Ja olen TODELLA iloinen, että yrityksesi on lähtenyt hyvin toimimaan!!! JA olen ERITTÄIN ILOINEN siitä, että olen blogisi välityksellä voinut seurata seikkailujasi tilkkumaailmassa. Luulen, että perustaessasi tikkauspalvelun 'pelastit' monta suomalaista tilkkutyötä päätymästä UFO-laatikoihin! Ainakin minä tiedän keneen ottaa yhteyttä, kun saan niitä isoja tilkkupintoja joskus kasaan;o) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista