14.4.2013

Unisia nalleja

Kun vertaa tätä asiakkaani ensimmäistä tilkkutyötä minun ensimmäiseen työhöni, ero on VALTAVA. Tämä tilkkupinta on tehty niin huolellisesti, kaikki saumat suorassa. Hieno työ! Laitoimme tähän peittoon kaksinkertaisen puuvillavanun. Tikkausmallina on uniset nallekarhut.5 kommenttia:

 1. Tosi kiva tikkauskuvio, sopii hienosti tilkkupintaan. Huokailen täällä edelleen ihastuksesta, miten mukava homma sinulla on!

  VastaaPoista
 2. Kaunis rauhallinen työ ja tikkaus sopii hienosti!

  VastaaPoista
 3. Suloinen peitto suloisilla tikkauksilla.

  VastaaPoista
 4. Hieno peitto, mikä vanu olisi muuten vauvanpeittoon hyvä. Että olisi pehmoinen, kevyt ja kestäisi pesua. Ekopuuvillaa olen joskus käyttänyt, on sellasta vähän "höttöstä" mukava tikata kuitenkin, käyttö ja pesu on jäänyt saajan vastuulle, en ole perään kysellyt. Pieniin peittoihin olen myös käyttänyt tiiviimpää puuvillaa, on kuin vähän neulattu, sekin on ok. Ja keinokuitua myös nykyisin. Ohuesta tulee kuontea, mutta miten kestänee pesut kun käyttöönhän se on tarkoitettu ja pestäväksi. Ja hengittävyyskin olisi eduksi. Millasta on bambuvanu miten käyttäytyy ja mikä on ekologisuus. Mitä suosittelette kokemuksen perusteella?

  VastaaPoista
 5. Hieno peitto, mikä vanu olisi muuten vauvanpeittoon hyvä. Että olisi pehmoinen, kevyt ja kestäisi pesua. Ekopuuvillaa olen joskus käyttänyt, on sellasta vähän "höttöstä" mukava tikata kuitenkin, käyttö ja pesu on jäänyt saajan vastuulle, en ole perään kysellyt. Pieniin peittoihin olen myös käyttänyt tiiviimpää puuvillaa, on kuin vähän neulattu, sekin on ok. Ja keinokuitua myös nykyisin. Ohuesta tulee kuontea, mutta miten kestänee pesut kun käyttöönhän se on tarkoitettu ja pestäväksi. Ja hengittävyyskin olisi eduksi. Millasta on bambuvanu miten käyttäytyy ja mikä on ekologisuus. Mitä suosittelette kokemuksen perusteella?

  VastaaPoista