1.5.2013

Lahden lahja tilkkuilijoille : Wexler

Lahdessa on uusi kangaskauppan, jonka kävimme bongaamassa Tilkunviilaajan kanssa.

ERILAINEN JA RUNSAS 
Kangaskauppa WEXLER
Vesijärvenkatu 32, Lahti,  puh 040 6756356


Liikeessä oli pääsääntöisesti tilkkukankaita ja niistä olikin aivan mahtava valikoima. Tämän lisäksi myös hinnat olivat hyviä !!!!!   Junalla matka Lahteen kestää alle tunnin ja maksaa n 16 euroa suuntaansa.

Kaikki kankaat olivat kauniita. Olisin ostanut kiljuen ihan jokaista, mutta yksityisyrittäjän budjetti on tiukka. Ostin vain sellaisia kankaita, joita tiedän heti käyttäväni.
Lisäksi sain todella hyvää palvelua. Tarvitsin kanttikangasta, mutta en ollut varma väristä. Ostin 10cm sopivasta kankaasta kokeiltavaksi kotona ja kun se oli sopi, kauppias Erica lähetti minulle siitä metrin !

Loppukommenttina sanoisin, ettei suuressa valikoimassa ollut ainuttakaan 'kyseenalaista' kangasta.

7 kommenttia:

 1. Tuttu paikka minullekin - aivan ihanat, runsaat valikoimat! Mielenkiinnolla odotamme nyt, mitä noista heti käyttöön tulevista kankaistasi syntyykään...

  VastaaPoista
 2. Outs! harmi kun on niin kaukana, mahtavat valikoimat!
  olet löytänyt kauniita kankaita erityisesti silmäni hakeutui tuohon vihreäsävyiseen missä on ympyröitä, joka on tuossa yhdessä kuvassa alimmaisena.
  Hyvää Wappua!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa vappua! Mukava havaita, että löysit nimenomaan vaaleita kankaita täydentämään valikoimaasi. Olen itse miettinyt matkaa tuohon kangaskauppaan. Kunpa avaisivat myymälän Helsinkiinkin.

  VastaaPoista
 4. so pretty love those pinks and greens! looks like such a nice shop
  Kathie

  VastaaPoista
 5. Kävin tuossa ihanassa kaupassa myös ja laitoin blogiini myös linkin tänne. Toivottavasti ok.

  VastaaPoista
 6. Ovat avanneet nettikaupan joten välimatka ei ongelma! Onhan se tietenkin aivan eri asia päästä paikan päälle kankaita ihailemaan eikä koko valikoimaa netistä löydy:( Mutta kannattaa tutustua sivuihin:) http://kangaskauppawexler.com/

  VastaaPoista