5.9.2014

Signorina, Ihana uusi kangasakauppa.... Netissä

Onneksi uusia käsityöalan yrittäjiä uskaltautuu tälle vähän mutta erittäin kansainväliselle kilpaitulle saralle. Nimittäin liikkeet katoavat koko ajan ja pian olemme Eurokankaan armoilla ja ulkomaisten online-liikkeiden varassa.

Löysin tämän  ihanan  Signorina kangaskaupan internetistä ja haluan kertoa kaikille kuinka ihania kanksita heiltä löytyy.

 
He ovat uudenlainen käsityöliike ja he haluavat keskittyä vain kaikkeen suloiseen. Koska toiminta näyttää olevan vasta alussa ei valikoima ole kovin suuri mutta päivittyy ja lisääntyy hiljalleen. Toivon heille kaikkea hyvää, niin suloisia heidän kankaansa olivat.Heidän online-liikkeensä sijaitsee ilmeisesti Ruukissa, jälleen yksi syy lisää mennä autolla Ouluun, samalla voisin pyörähtää Ruukissa heitä 'tervehtimässä'.

2 kommenttia:

  1. Löysin hiljattain saman kaupan ja totesin saman minkä sinäkin, ihania kankaita! Vielä en ehtinyt ostoksille mutta ehkä piankin:)
    Tilkkutyökurssisi kiinnostaa kovasti. Harmittaa kun en pääse osallistumaan. Ensimmäisenä päivänä on jo sovittu menoa ja muina päivinä työvuorot haittaavaat:(

    VastaaPoista
  2. Ompas ihania. Ttulisin kurssille, jmutta käsi ei kestä. :( Toivottavasti jaksat järjestää joskus toisenkin, ne vilauttelemasi kankaat kyllä oli kutkuttavia.

    VastaaPoista