3.2.2015

Ihana tikkaus vaikka itse kehunkin

Tälle  Ocean waves -tulkkutyölle halusin sille sopivan tikkauksen. Joskus ratkaisu voi olla ihan nenän edessä, mutta sitä ei vaan näe. Kysyin amerikkalaiselta tikkausopettajaltani Anitalta, mikä olisi sopiva tikkausmalli tälle työlle ja hän ehdotti tällaista tikkausmallia. Tikkausmalli miellytti sekä minua että asiakastani. Tikkaus täyttää sopivasti isoa valkoista aluetta ja on kokonaisuutena erittäin kaunis. Tikkausmalli on kolmio joka rakentuu kahdesta osasta, jotka yhdistetään toisiinsa. Vaihtoehtoja on kuusi erilaista kuvaa, jotka yhdistetään kolmion alaosaan, ja jokainen kuvio on tyyliltään aivan erilainen. Tikkausmallia voi käyttää oivallisesti esim. neliöblokkeihin.

Käytin samaa tikkausmallia myös kehyksissä, toimii loistavasti!

11 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tikkaus. Tämä on varmaan upein, mitä olet tehnyt. Peiton kuvio tietysti vaati jotain tuollaista. Kyllä Eijan nyt kelpaa, kun peitto on lopultakin valmis. Noin upeaa tikkausta kannatti odottaa. Lienee sanomattakin selvää, että rakastan valkopohjaisia tilkkupeittoja.

  VastaaPoista
 2. No kyllä onkin upea ja hieno ja kaunis.......

  VastaaPoista
 3. Todella hyvän näköinen tikkaus!

  VastaaPoista
 4. Todella hyvän näköinen tikkaus!

  VastaaPoista
 5. Upea tikkaus ja sopii tuohon peittoon tosi hyvin! Upea on peittokin!

  VastaaPoista
 6. Mahtavan hienot tikkaukset! Oikeaa räätälöityä tikkausta mestarilta! Kaunis tilkkupinta upeutui entisestään.

  VastaaPoista
 7. Kannatti odotella vuosia peiton valmistumista ja samaan aikaan joku keksi suunnitella näin hienon tikkausmallin joka sopii tähän peittoon näin kauniisti.

  VastaaPoista
 8. Ihania molemmat, sekä peitto että tikkaus!

  VastaaPoista
 9. Kaunis peitto ja upea tikkaus.

  VastaaPoista