18.10.2015

HYVÄ SAUMA ompeluviikonloppua

HYVÄ SAUMA OMPELUTAPAHTUMA KISAKALLIOSSA

Töölön Tilkkupajan ompelutapahtuma 16.-17.1.2016 katkaisee talven ja kokoaa joukon innokkaita ompeluharrastajia Kisakallioon tammikuisena viikonloppuna. Tarkoituksemme on viettää kaksi intensiivistä päivää yhdessä luonnon keskellä  keskittyen siihen tärkeimpään – ompelemiseen. Mikäli joku malttaa tai niska jäykistyy ompelukoneen äärellä, Kisakalliosta löytyy myös monipuolisia mahdollisuuksia liikuntaan ja ulkoiluun.

Hyvä Sauma Kisakalliossa –viikonlopun järjestäjänä toimii Töölön Tilkkupaja. Tarkempi ohjelma käy ilmi alta. Viikonlopun hinta majoituksineen on 150,- euroa. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 15.12.2015 mennessä kurssin hinta Töölön Tilkkupajan tilille FI19 8146 9710 0102 64 ja merkitsemällä viestikenttään tunnus “Hyvä Sauma” sekä osallistujan nimi. Lähetä tieto ilmoittautumisesta myös sähköpostitse tilkkupaja@gmail.com.

Kisakallio sijaitsee Lohjalla noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turun moottoritietä Kehä kolmoselta. Lohjalle menee myös linja-autoja alle tunnin välein ja nouto Lohjan linja-autoasemalta järjestyy tarvittaessa kätevästi.

Ommellaksesi kivassa porukassa hyviä saumoja Kisakalliossa tarvitset mukaan oman koneen ja tarvikkeet, rennon mukavat asusteet ja iloisen mielen. 

Tervetuloa!

Lisätietoa löytyy:
Töölön Tilkkupaja HYVÄ SAUMA 

Soile

4 kommenttia:

 1. hei,
  kiinnostava juttu. Olen osallistunut vastaaviin skräppäystapahtumiin ja haluan hieman lisäinfoa. Onko tilaisuudessa jotain opetusta? Mahdollisuutta ostaa tarvikkeita tai kankaita. Skräppäystapahtumissa on ja siksi kyselen. Vai onko se tilaisuus keskittyä samanhenkisten kanssa ompeluun, kun kotona ei syystä tai toisesta ole mahdollisuutta keskittyä?

  VastaaPoista
 2. Hei Ebba,
  Tarkoitus on ommella yhdessä, jokainen vapaasti omia projektejaan. Mukana ei ole muita kaupallisia yrittäjiä kuin minä eikä varsinaista opetusta. Neuvoa voi kuitenkin aina kysyä, kenelläkään tuskin on niin kiire ommella. : D

  VastaaPoista
 3. Aah, luulen myös ehtiväni mukaan!!

  VastaaPoista