Lähettäminen

Lähettämisen pikakurssi

 Lähettäminen on muuttunut helpommaksi kuin koskaan.. ja halvemmaksi. Täytyy vain tietää miten.

Sekä Postilla että Matkahuollolla on omat sivunsa joiden kautta tehdään se työ minkä virkailijat ennen tekivät. Kun itse kirjaa paketin lähteväksi säästät noin 4-5 € ja sehän on iso raha, ja myös hyvä oppettaja.

https://www.posti.fi/palvelutverkossa/lahettaminen/#/

https://www.matkahuolto.fi/osta-paketti

Kumpikin vaihtoehto on minulle yhtä kätevä.

Maksu tapahtuu verkossa oman verkkopankkisi kautta  ja sen jälkeen palaat automaattisesti ko palvelijan sivulle ja siellä on jatko-ohjeet. Olen tehnyt automaattisen ohjauksen lähimpään postiin, joten sinun ei tarvitse murehtia minne paketti menee, se menee sinne missä sattuu olemaan tilaa automaatissa.  Otan pakettien noudot ja lähetyksen aina liikunnan kannalta, sillä seison koneen vieressä koko ajan joten kävely tekee vain hyvää.

Minulle ei siis tarvitse laittaa kotiinkuljetusta vaikka se onkin kovin ystävällistä. 

Jos paketti on tosi iso ja painava ( +10kg ), silloin arvostan kotiinkuljetusta. Talvella minulla ei välttämättä ole autoa ja parkkipaikat ovat kiven alla. Myös raitsikalla paketin haku on haastavaa. Taksilla käyttö on törsäystä.

Jos käytät kotiinkuljetusta silloin on hyvä lisätä alaoven koodi 2816  

Lisään vielä että kierrätän tehokkaasti kaikenlaista pakettimateriaalia. Joten jos lähetät työ kirjekuoressa minulla on varmasti paketti paluupostia varten. Säästöä sekin. 

1 kommentti:

  1. Itse aikoinaan mietin, että perus Posti ja sen palvelut ovat ainoa tapa lähettää paketit eteenpäin. Ilmeisesti muutkin firmat niitä tekevät. Täytyy taas alkaa miettimään tuota joulun aikaa, silloin kun niitä tulee paljon läheteltyä. https://kolliveikot.fi/kuljetuspalvelut-kemi-keminmaa

    VastaaPoista