25.8.2011

I had a dream

Miten voikaan joskus nähdä jotain selvästi, ja vielä niin, että tarkka malli piirtyy takaraivoon niin, että se vaivaa minua joka päivä. Näin kävi eräänä yönä, kun näin unessa Tilkunviilajan tekemän tilkkutäkin 'Lapsettaa' näyttelyyn. Malli ja jopa käytetyt Kaffe Fassetin kankaat ovat päässäni. Selvyyden vuoksi sanon, että kyse on vain unesta ja tilkkumalli oli juniorikokoinen eikä se malli, joka Tilkunviilaajalla on nyt työnalla.

No onko uni enne... Jos on, niin kankaat sattumoisin löytyvät kangasvarastostani.

3-vuorotyö

Kotiäitinä mietin, onko elämäni vain siivousta ja ruoan laittoa, ja olen tullut siihen tulokseen, että ei ole. Voisinpa jopa sanoa, että ei vähimmässäkään määrin. Teen kolmivuorotyötä. Ensimmäisellä vuorolla pelan golfia. On pidettävä huolta hyvästä kunnosta ja sosiaalisesta elämästä. Yleensä lähden kentälle jo pian seitsemän jälkeen ja olen takaisin kotona ennen puolta päivää.

Seuraavat 2 vuoroa teen ryijyä, yleensä lopettelen noin 9-10 aikaan illalla.Ryijyn teko jatkuu siis hyvällä vauhdilla. Olen jo saanut 67 riviä valmiiksi. Jäljellä on 32 riviä ja tavoitteena on saada ryijy syyskuun loppuun mennessä valmiiksi. Tarkoittaa, että joka päivä pitäisi saada melkein 3 kerrosta valmiiksi. Ja se on ihan koko päivän työ. Syyskuun lopussa on aika muuttaa mökiltä kaupunkiin ja vaihtaa langat kankaisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti