23.5.2012

Tarkkana, mutta rentona !

Marimekon ystäväpäiviltä löytyi ihan mieletön kangas. Harmi, etten tajunnut ostaa koko pakkaa. Kuva pantterista on mielestäni ihan syötävän ihana. MITKÄ VÄRIT ! En tiedä löytyyko tätä kuosia  enää kaupoista. Peiton koko on 1,4 * 1,3 m. Toimii sekä seinällä että sohvalla. Tarkkana mutta rentona !Tikkasin kankaan viidakon vihreällä, joka toi lisää viidakkoa.  Ystäväni Milja, joka pitää Kvilttaaja blogia, oli seuraamassa työskentelyä ja samalla kellottamassa eri työvaiheita.

Nero halusi myös mukaan kuvaan, toimii hyvin mittakeppinä. Laitoin mustan kantin ( 3'' )


Sitten olen hieman ahkeroinut pussukkaarintamalla, tein kaksi samanlaista, joista toinen tässäJa sain vihdoin tehtyä myös reunat Tähtikartta-peittoon. Takakangas vaatii vielä mietintää, olin jo aikaa sitten valinnut varastostani täydellisen, mutta nyt huomasinkin että se oli ihan liian pieni. Täytyy kehittää jotain lisäraitaa.


Ja vielä lopuksi pari kuvaa kummitytön peitosta, olen jo ompelemassa kanttinauhaa paikoilleen. 


6 kommenttia:

 1. Pantteri on aivan mahtava. Oli upeaa saada katsella kuinka tikkaus teki kankaasta paljon viidakkomaisemman. Kellokallelle paljastui totuus, että varsinaisen tikkauksen lisäksi käsityövaiheet veivät paljon aikaa. Nyt kun tikkaus on saanut vetäytyä pari päivää niin se näyttää paljon syvemmältä kuin heti tuoreeltaan. Upeaaa.

  VastaaPoista
 2. Pantteri on tosiaan upea! Olen nähnyt saman kankaan erään päiväkodin seinällä ihan sellaisenaan (siis ilman tikkauksia) joitakin vuosia sitten. Vanu ja tikkaukset tuovat kankaaseen kovasti eloa.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi upealta Marimekon kangas tikattuna ja seinällä näkyy tosi hyvin kankaan kuviot. Pussukassa ihana kukka kangas!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kankaat ja ihanat tikkaukset! Viidakkokuosille tuo hienoa kontrastia seinävaatteen edustalla seisova miniatyyrikokoinen koira. Ihku.

  VastaaPoista
 5. Siis tossa pantteri-kankaassa on aivan ihanat värit!!!! Ootko jo päättänyt mihin se menee? Multa sattuu uupumaan just tollanen ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava pantteri ja värit tosiaan tekevät kankaasta hienon. En yhtään ihmettele haikailuasi kankaan perään.

  VastaaPoista