15.4.2013

Sokea väripiste

Sain inspiraation järjestellä kankaat taas paraatikuntoon. Ajan myötä kun ne alkavat vaihtaa paikkojaan ja matkustelevat ties mihin vääriin paikkoihin..

Kuten näette, kangasvalikoimani on suppea. Tarvitsen ehdottomasti lisää kankaita, jotta voin seurata luovuuttani.

Järjestyksessä on selvästikin myös heikkouksia. Alkaen ylhäältä vasemmalta, vaalean harmaita, sitten omituisia pinkkejä ja tummia oransseja. Seuraavana selvät punaiset ja niitä riittää. Toinen rivi vasemmalta, mustia, ruskeita, vihreitä 3 pinoa, ihanat oranssit ja keltaiset. Kolmas rivi vasen: kaksi kokoelmaa päällekkäinen ja joulukankaat. Sekalaista sotkua, lilat, turkoosit ja kaksi pinoa selviä sinisiä.
  

Nyt kuuluu kysymys, onko minulla sokean mustan pisteen sijasta sokea väripiste silmissäni. Antakaa tulla, mikä väri puuttuu tai on vahvasti aliedustettuna !!!!

11 kommenttia:

 1. Ihan äkkiä en kyllä huomaa puuttuuko värejä. Ihailen vaan kauniita pinoja ja värikästä hyllyä. Upea silmänilo!

  VastaaPoista
 2. Noin hyvin järjestettynä kankaat ovat ilo silmälle. Valkopohjaisia ja ihan vaaleita sävyjä voisi olla hyvä olla käsillä enemmänkin. Punainen näyttää olevan hyvin vahvoilla. Kun ostat lisää niin osta tällä kertaa ns. tone on tone kankaita, joissa on joku kuvio, mutta vain yhtä väriä eri sävyissä. Niiden käyttö hillitsee liiallista kirjavuutta ja vahvistaa värivalintaa. Samoin tekisivät ihan yksiväriset kankaat. Missä on puhdas valkoinen? Minun työni tuntuvat nykyään vaativan vitivalkoista silmän levähdyspisteeksi. Tuollainen tilannedokumentointi on hyväksi. Voit muutaman kuukauden kuluttua verrata uuteen kuvaan ja näet, mitä olet todella käyttänyt.

  VastaaPoista
 3. Ihanassa järjestyksessä ja ilo silmälle, totta tosiaan!
  Vahvasti erottuu punainen, yksivärisiä kaipailen myös ja vaaleapohjaisia kankaita.

  VastaaPoista
 4. Aika ihana kangasvarasto. Nitä rauhallisempia seiltä ehkä puuttuu, turkooseja on vähemmän, mutta niitä ehkä myös kuluu vähemmän. Valkoinen puuttuu, mutta se on mielestäni usein liian kova värien rinnalla. Itse käytän monta kertaa luonnonvalkoisia tai hyvin vaaleita beigejä sen sijaan. Niitäkään ei juuri hyllyssäsi näy.

  VastaaPoista
 5. Sitä vaaleaa minäkin tuonne vähän kaipailin. Mutta joka tapauksessa hienolta näyttää kangaslajilemasi:)

  VastaaPoista
 6. Minä voisin vain katsella tuota värien ihanuutta!

  VastaaPoista
 7. Samat sanat kuin Tiinateilla, ihanasti on järjestyksessä kaiken lisäksi.

  VastaaPoista
 8. Kauniisti järkätty. Punaisia ainakin on eniten, mutta mitä puuttuu? En tiedä, ehkä niitä vaaleita.

  VastaaPoista
 9. Kankaat ihailtavassa järjestyksessä! Turkoosisävy näyttää olevan vähissä, samoin nuo edellisissä kommenteissa mainut neutraalit vaaleat. Ihaltavan paljon on sinulla esim ruskeaa, joka on minulle vaikein väri.

  VastaaPoista
 10. Ihana järjestys kangashyllyssäsi, silmä siinä lepää!!! Ja mikä nautinto aloittaa työn suunnittelu, kun kankaat noin edustavasti esillä! Itse huomaan aina kaipaavani vaaleita taustakankaita lisää. Minusta liila näyttäisi olevan aliedustettu, mutta eihän sitä aina tarvitsekaan olla:o)

  VastaaPoista
 11. Voi vitsi mikä kangasvalikoima! Mulla ei ole ollut kuunaan edes kymmenesosaa kankaistasi. Mulla olis haave tehdä tilkkutäkeistä vastaava värisommitelma jonkin lasiovelliseen kaappiin, mutta ei tästä taloudesta löydy yhtään tyhjää seinää edes kaapille ; ). Tilkkutäkit pysykoot siis tuolien ja sohvien karmeilla ja vaatekaappien ylähyllyillä. Missä sinä säilytät valmiita töitäsi?

  VastaaPoista