24.7.2013

Vaalea Sininen

Jotta ei näyttäisi ihan siltä että olen vain pelannut golfia, esittelen kesän ainoan aikaansaannokseni.  Isosta Vaaleesta jäi niin paljon vaaleita tilkkuja, että päätin tehdä toisen vastaavan.

Herra Mieheni osallistui jälleen tämä vuonna Joroisissa Finntriathlon kisaan. Tasapuolisuuden vuoksi otin  hänestä lähikuvan, kun hän tuli uinnin jälkeen maaliin. Kuva jäi ainoaksi koko kisasta. 


5 kommenttia:

 1. Ihania vaaleita, sekä peitto että miehesi peittävät kutrit, jotka eivät taida olla hänen päässään. Menen tapaamaan lahtelaista ystävääni, ehkä käymme tarkastamassa tilkkukangastarjontaa samalla. Vääksyssä olisi mielenkiintoinen näyttely, jossa on myös tilkkutaidetta.

  VastaaPoista
 2. Kiva vaalea, tykkään tuosta mallista:)
  Pari viikkoa sitten ajoimme Lahden ohi ja ehdottelin miehelle että pysähtyisimme sinne kangaskauppaan, ei sopinut tällä kertaa:( Johonkin väliin aion kyllä sovittaa käynnin Wexleriin, olen lukenut siitä niin paljon kehuja.
  Kivat hiukset miehelläsi;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis peitto, ihan miun maun mukkaa! Hyvä hiustenkasvu triathlonistilla ;D

  VastaaPoista
 4. Kaunis tilkkupeitto! Nopeasti näitä valmistat. Ja aivan ässä olet valokuvaajana, tuo on huippuotos! Ei tuon useampia kuvia tarvitakaan, kun laatu on tämä! Vau!

  VastaaPoista
 5. Kaunis vaaleasävyinen peitto, herkän kesäinen! Hauska kuva tuo viimeinen.

  VastaaPoista