23.8.2013

Kaunis, suorastaan komea

Sain paketillisien tilkkupintaa tässä taannoin postista. Tilkkupinta oli varmasti joskus silitetty, mutta nyt työ näytti lähinnä surulliselta ja hieman ryppyiseltä.

Ensimmäisenä silitin koko valtavan tilkkupinnan ja taustakankaan. Tiesin heti millä langalla työn tikkaisin mutta tikkauskuvion valinta askarrutti. Koska en ollut tavannut asiakasta mutta olin saanut vapaat kädet, on vaikea tietää mihin suuntaan tilkkupintaa lähtisin työstämään.

Tilkkupinta ja sen värimaailma oli hillitty joten mielestäni vaihtoehdot olivat klassisen ja perinteisen välillä. Valitsin pyörelinjaisen feathers-tikkausmallin. Olen tikannut sillä mallilla monia omia töitäni. Tikkausmalli antoi tilkkutyölle sen kaipaamaa pehmeyttä ja teki pinnasta jännittävän.

Nyt alan sitten kehua, koittakaa kestää. Työstä tuli ihan mahtava! En voisi olla tyytyväisempi.





6 kommenttia:

 1. Näin tämän, kun tämä oli juuri tullut paketista, ja toisen kerran, kun tämä oli juuri tikattu. Tilkkupinta oli hieno, taitavasti tehty, mutta vasta tikkaus herätti tämän oikein eloon! Aivan upea!

  VastaaPoista
 2. Upea tilkkupinta ja värit! Tikkaus sopii ja ihan syystä kehut, onnistunut valinta!

  VastaaPoista
 3. En ole aikaisemmin innostunut tämän tyylisistä peitteistä, mutta nyt on muutettava mielensä, tuo on kertakaikkiaan upea! Peitteessä on ikäänkuin kaksi pintaa, voi zoomata kumpaan vaan ja aina näyttää kauniille. Onnittelut tekijälle ja tikkaajalle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä todellakin on kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa harmoniaa. Tikkaus tekee niin pehmeäksi, että tekisi mieli kääriytyä tuohon.

  VastaaPoista
 6. Onpa todellakin kaunis peitto ja tikkaus korostaa kauniisti. Aivan huikea.

  VastaaPoista