27.9.2013

Omat työt työnalla

Sain ison kasan reprodaction kankaita ystävältäni Kathielta (INSPIRED BY ANTIQUE QUILTS). Olen jo tovin suunnitellut tekeväni kankaista peiton, jossa vuorottelevat tummat ja vaalet kankaat. Mielestäni tämä on hyvin perinteinen malli. Jos osaisin enemmän ja haluaisin nähdä vaivaa, voisin kasvattaa työtä medaljonkimaisesti keskeltä ulospäin. Mutta taidan olla liian laiska siihen. Ja myös oma makuni ei ihan taivu sellaiseen. No saapa nähdä millainen tämä on valmiina.

Yhden valmiin blokin koko on 3'' Valmis peitto tulee olemaan noin 2,30m * 2,30m.. sitten joskus. Tilkkuja tarvitsen 36 * 36 = paljon.


Tämä ihana Marimekon kankaasta tehty pussukka odottaa edelleen onnellista ostajaa. Kuinka näin suloisen pussin ohi voidaan kävellä! Pinnalla suosikkitikkausmalliani Alex.


Voit seurata Tilkkupajan tapahtumia myös Facebookissa Töölön Tilkkupaja. Tervetuloa 'tykkäämään'

6 kommenttia:

 1. Hyvää menestystä sun reproduction-peitteellesi. Hienoja paloja. Hieno pussukka, enkä minäkään ymmärrä, miten sen ohi vain kävellään.

  VastaaPoista
 2. Hieno peitto tulossa ja ihania kankaita.

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkulliset värit, oiskohan harmooniset oikea sana. Peitosta tulee varmaan upea.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kankaita olet valinnut peittoon. Siitä tulee varmasti upea.

  VastaaPoista
 5. Tarkoitatko valmiin blokin koolla kaikilta sivuiltaan kiinni ommeltua blokkia, vai kolmioneliön kokoa ennen yhdistämistä?

  VastaaPoista
 6. Blokki trimmattuna 3'' ja ommeltuna = 2,5'' miksi tämä niin kiinnostaa, blokithan voivat olla minkä kokoisia vaan:)

  VastaaPoista