9.4.2014

Ruusutarhassa jälleen, osa 2

Nurmijärven opiston toinen versio suosikkipeitostani, tällä kertaa tummalla pohjalla. mykistävän kaunis! Taustakangas on tumman sinistä puuvillaa ja kukat ovat patikki kangasta. Upea lopputulos. Tikkauskuvio on paratiisi, sopii hyvin aiheeseen.8 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tämäkin. Melkein tekisi mieli alkaa tehdä tällä mallilla peittoa. Onneksi on saanut ansaitsemansa hienot tikkaukset. Soile, olet suomalaisen tilkkuilun pelastus! Nyt valmistuu loppuun saakka näitä ihanuuksia.

  VastaaPoista
 2. Hieno työ ja siihen sopiva tikkaus. Mukavaa että voit esitellä asiakkaittesi töitä blogissasi, tämäkin olisi jäänyt varmaan monelta näkemättä.
  Tämä työ kertoi ainakin minulle sen että batiikit pitää laittaa kaikki samaan työhön yhden selvästi yksivärisen kanssa, silloin työ onnistuu. Jospa nuo omat batiikit tämän valaistumisen myötä joskus pilkkoontuisivat ompeluun asti eivätkä makoilisi hyllyn täytteenä, ne kun ovat tuntuneet niin vaikeilta mihinkään yhdistettäviksi.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on hieno sopivine tikkauksineen. Vaikea olisi valita kumpi on parempi tumma vai vaalea pohja:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kauniita nämä ruusupeitot. Tuo vaaleampi ehkä makuuni enemmän, mutta tosi taidokkaita ovat.

  VastaaPoista
 5. Hauska päästä vertailemaan samaa mallia tummalla ja vaalealla pohjalla. Vaalea on jotenkin rauhallisempi, tumma tausta taas tuntuu sytyttävän kaikki värit hehkumaan. Hienoja molemmat.

  VastaaPoista