7.7.2014

Vihdoinkin valmis

Tämä peitto on joko enemmän tai vähemmän blokattu. En juurikaan ehdi blokkaamaan keskeneräisistä töistäni. Yhtäkkiä ne vain ovat täällä valmiina-

Sain tämän peiton kankaat lahjaksi http://Inspired by antique quilts blokin pitäjältä, joka on puolestaan Lorren hyvä ystävä. Ja jos joku ei vielä tiedä, Lorre on se joka on opettanut minua tekemään tilkkutöitä ja tikkaamaan. Hänellä on sama longarm-tikkauskone kuin minulla.

Tein tätä hartaasti ja nopeasti. Eniten aikaa vei se, etten osannut päättää kantin väristä. Siitä tuli aatteen punainen, tikkaus on puolestaan hyvin perinteinen.


17 kommenttia:

 1. Nyt kuvauspaikkojan valinta meni hulvattomaksi. Peitto on siis niin iso, että sillä melkein peittää eduskuntatalonkin ; ) Kerrassaan ihana perinteinen peitto. Töölön maisemat peiton taustalla ovat virkistäviä.

  VastaaPoista
 2. Hauskin paikka jäi kuvaamatta. Peitto Kyösti Kallion patsaan polvilla. Oli liian korkealla.

  VastaaPoista
 3. Ihana peitto! Kuvista näkee, että se on ISO. Tykkäsin kuvasarjastasi ja nyt jäin harmittelemaan, ettemme tosiaan nähneet peittoasi Kyösti Kallion polvilla! Ah, mikä idea!

  VastaaPoista
 4. Ihana peitto! Kyllä noin yksinkertaisellakin blokilla saa kaunista aikaan. Tai onko tuossa edes blokkia, vai ompelitko rivejä ensin. Kuvauspaikat ovat hauskat ja seuraavaan kuvaussessioon tikapuut mukaan ja sinne polville vaan lämmikkeeksi.

  VastaaPoista
 5. it is just so beautiful, hmmm maybe you need to package it up and send it to me to take care of for you! LOL what size are the blocks, you know now I need to make one too!
  thanks for sharing I just am in awe of your using repro fabrics! will have to send you home with another box in Sept!
  Kathie

  VastaaPoista
 6. Wonderful quilt! I would love to own one like it.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana, todellinen tilkkupeitto! Ompele peiton kulmiin tilapäislenksut, sitten kahden pitkän kepin ja avustajan avulla vetäiset sen Kyöstin polvia lämmittämään. ( vetelemme samalla tekniikalla rastasverkkoja kirsikkapuihin)

  VastaaPoista
 8. Hienolta näyttää! Kyllä olet jaksanut tehdä 2 kolmion neliöitä muutaman :)

  VastaaPoista
 9. Tämä työ on hyvä esimerkki, ettei tilkkutyön tarvitse olla täynnä hienoja koukeroita ja kuvioita. Perinteinen malli ja hyvin kaunis.

  VastaaPoista
 10. THIS IS A GORGEOUS QUILT--ALL THOSE HALF-SQUARE TRIANGLES--lOVELY WORK, HUGS, jULIEROSE

  VastaaPoista
 11. Absolutely love it! such a gorgeous use of scraps.

  VastaaPoista
 12. Absolutely beautiful. I had a few boxes of scraps from Kathie but I"m not close to finished on my project.

  VastaaPoista
 13. Onpa huikea peitto ja kuvauspaikka aivan mahtava.

  VastaaPoista