23.8.2014

Rannallejäänyt Morning Rose

Tämä on minun versioni UK-kangasvaihdosta. Työstä tuli sellainen kun sen suunnittelinkin. Sain vaihdossa kirkkaan harmaa-punertavan reunakankaan sekä tähtikankaat, kolme eri väriä. Tähtikankaat olivat sen verran vaikeita, että päätin leikata ne mahdollisimman pieniksi. Tumman- harmaan taustakankaan ostin ja melkein musta kehyskangas on omaa varastoani. Applikoin harmaan tähtitilkkupinnan ensin mustalle ja sitten punertavalle kankaalle.

Työn nimi oli Morning Rose, vapaasti somennettuna Aamurusko. Konetikkaus longarmilla. Pidän työstäni paljon ja nyt se somistaa Tilkkupajan seinää8 kommenttia:

 1. Hienoa, kun julkaisit kuvan! Tikkaukset ovat erityisen kivat. Raadilla oli varmasti hankala paikka valita yli sadasta työstä valokuvien perusteella edustava kokoelma. Tämä kangashaaste oli kuitenkin hauska juttu ja opettava. On todella vaikeaa lähteä tekemään tilkkutyötä jonkun toisen valitsemista kankaista. - Se kannattaa muistaa uusia projekteja suunniteltaessa ;)

  VastaaPoista
 2. Kangasvaihtotyösi on kiva ja kaunis! Ihmettelen, ettei se tullut valituksi! Valinnat tietysti heijastelevat valitsijoiden makua ja jos vaikka ei tykkää tähtikuvioista ja/tai harmahtavasta kankaasta, näin ihana tilkkutyökin jää sivuun. Kiva, että sulla itselläsi on käyttöä työlle! Tiedän, että käytit tähän paljon aivo- ja muuta työtä.

  VastaaPoista
 3. I love that quilting pattern Lorre is quilting a quilt for me now with something very similar :)
  Kathie

  VastaaPoista
 4. Kiva kun laitoit kuvan omasta kangasvaihtari työstäsi, Aamurusko on kaunis ja hienosti sommiteltu, upeat tikkaukset.

  VastaaPoista
 5. Kaunis ryijymäinen tunnelma. Hienot tikkaukset kohdallaan :)

  VastaaPoista
 6. Onpas tähdillä piiiitkät sakarat! Ihan kuin semmoisella pitkäjalkaisella hämähäkillä; hoikat ja pitkät. Niissä on ollut varmasti pikkutarkkaa tekemistä. Kaunis ja tasapainoinen työ, nuo kukkatikkaukset ovat ihanat. En tiennytkään, että longarmilla voi tikata noinkin pieniä töitä.

  VastaaPoista
 7. Minullekin tuli mieleen suomalaiset, vanhat ryijyt. Onnistunut kokonaisuus, ja olisihan tuo voinut päästä matkaan mukaan.

  VastaaPoista
 8. Kaunis työ! Hienosti olet onnistunut suunnittelemaan saamistasi kankaista näyttävän seinävaatteen. Tikkaukset tietysti ovat ihan upeat.

  VastaaPoista