19.1.2015

Puhelin pesussa

Olen varmaan ainoa, jolla oli käytössä vielä Nokian vanha puhelin, ei siis mikään älypuhelin. Herra mieheni oli taivutellut minua pitkään vaihtamaan älypuhelimeen, mutta olin harannut vastaan, sillä rakastan vanhaa puhelintani. Sen taakse on kaiverrettu Muumipeikko ja alla lukee Soile.

Viime viikolla suostuin sitten puhelinmyyjän lyhyehkön myyntipuheen jälkeen tilaamaan uuden puhelimen, älypuhelimen ja hyvä niin, sillä vanhalle kävi tänään hassusti. Ihmettelin mikä pesukoneessa oikein kolisee, ehdin nähdä  vain valot, kun se jo katosi pesukonerummun syövereihin. Se oli surullinen näky.

Nyt raato kuivuu patterin päällä, en tiedä tuleeko siitä enää toimivaa. Ikävä vaan, että siinä meni ilmeisesti kaikki asiakaspuhelinnumerot, kaverit, perhe... Kaikki!


Onneksi Herra mieheni varastossa oli melkein vastaava, mutta mustana. 

10 kommenttia:

 1. Voi sentään! Puhelinten pesunkestävyydestä ei ole kokemusta, mutta muistitikku kestää 40 asteen konepesun 1200 kierroksen linkouksella.

  VastaaPoista
 2. E..ei voi olla totta! Aamullahan puhuttiin. Puhuinko niin likaisia, että piti pistää kännykkä pesuun? Mullakaan ei ole älypuhelinta vaan Nokian liukukansipuhelin. Selvisikö SIM-kortti pesusta?

  VastaaPoista
 3. Olikohan tämä sitä kohtalon määräämää.......:)

  VastaaPoista
 4. Voi ei, jos oli hyvä huuhteluaine, niin kyllä se siitä tokeentuu.

  VastaaPoista
 5. Koettu on tuo sama ja sillä perusteella voisin sanoa uuden puhelimen tulevan tarpeeseen. Hienosti ennakoit asian ;) Mä pyykkäsin duunipuhelimen ja arvaa vaan nolottiko kun jouduin kahdelle teleteknikolle tunnustamaan miten oli päässyt käymään...

  VastaaPoista
 6. No voi harmi! Luulis operaattorisi salakätköistä löytyvän kaikki tietosi jos kerran poliisikin saa tietoja tarvittaessa. Muuten, ei tuo puhelimesi ihan vanha ole, minulla on käytössä Nokian simpukkamalli.

  VastaaPoista
 7. Sama malli kuin sinun pesty puhelimesi on minulla käytössä. Voi sun puhelinparkaasi ja voi niitä hukkuneita numeroita!

  VastaaPoista