5.9.2017

Tunnustuksia, lupauksia ja tietoa

Tunnustan olleeni äärettömän saamaton laiska lurjus kun en ole päivittänyt blogiani kaikista ihanista tikkaamista töistä. On ollut oikeasti kiire, välillä en ole muistanut/ehtinyt ottaa kuvia kun uusi työ on ollut jo koneessa työn alla. Nyt kuitenkin lupaan aloittaa päivittäisen postauksen kunnes olen saanut kaikki ajantasalle.

Kaikille jotka odottavat yhtä kiihkeästi Island Batik pakkausten tuloa, saamani tiedon mukaan he lähettävät ne syyskuun lopussa. Töitä on kuulemma vaikea pitää varastossa, enkä ihmettele sitä, niin kauniita tulevat pakkauset ovat.

Kun kankaat ovat käsissäni aloitan myös tilkkutyökurssit.  Ne menee samaan tapaan kuin edelliset intensiivikurssit. Tapaamme neljä kertaa ja kurssin hinta sisältää myös kankaat. Työ tehdään näistä Island Batik pakkauksista.

Koska ammennan tikkauksieni kuvia aina kasan päältä (?) esittelen tässä tuoreimman tikkaukseni. Kankaat Tula Pink. Tikkaus modern waves


  

4 kommenttia:

 1. Purhjelaivoista tulee matkakuume. Nätti peitto ja aaltotikkaus on täysi kymppi noihin laivoihin. Ihanaa, että alat taas päivittää blogiasi.

  VastaaPoista
 2. Ihana työ ja tikkaukset nappiin ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 3. Loistava tikkauskuviovalinta tähän hienoon työhön! Ihanissa kankaissakin on paljon katseltavaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis työ ja tikkaus sopii todella hyvin!

  VastaaPoista