3.10.2017

Tilkkupeittojen luokkaretki maalle

Alkoi olla jo kiire kuvata tilkkupeitot. Syksyllä aurinko ei enää tule oikeasta kulmasta hyvälle kuvaspaikalle ja isoja peittoja on muutenkin vaikea kuvata. Ajatus kehittyi eteenpäin ja ja ajattelin tuulettaa peitot vielä kun kunnolla maalla kun olimme.. Ja sitten keksin pitää tilkkutyönäyttelyn  kaikille mökkinaapureille ja ystävillemme Lohjalla.

Koska meillä on iso parvi, oli siihen hyvä laittaa roikkumaan monta isoa työtä. Muuten pienemmät työt vain olivat pöydillä ja taiteltuina tuoleilla.  Esitellessäni niitä heitin ne vain lattialle. Vieraita kävi melkein kaksikymmentä. Yleensä olen vain kertonut mitä teen, jotkut ymmärtää ja jotkut ei, mutta nyt pääsi pitämään kunnon yhden hengen 'show and tell' viikonlopun. Voitte uskoa kuinka kivaa se oli.

Suosittelen lämpimästi, kotinäyttelyn voi hyvin pitää ystäville, samalla saa kivan syy kutsua kaikki hieman kahvittelemaan, rentoa ja mukavaa. Vaikka kutsu oli ex tempore melkein kaksikymmentä tuli!

Ja nyt on peitoista kunnon kuvat kotisivulla. http://tööt.fi/täkkikauppa.html

Siellä on myös video Gammill:n tikkauksesta. http://tööt.fi/ohjeet.html


2 kommenttia:

  1. Hei, tuohan oli kiva idea:) Varmasti vierailijatkin tykkäsivät.

    Mieheni laulaa kvartetissa ja heillä on noin kerran vuodessa saman tyylinen tapahtuma. Kvartettikaverilla on suurehko kesäpaikka (kuten sinullakin) ja siellä pidetään "konsertti" kahvitaukoineen mökkinaapureille. Mukavia tapahtumia tällaiset:)

    VastaaPoista
  2. Hieno ex tempore -näyttely! Oisinpa ollut mukana! Onneksi sulla säät suosi sen verran, ettei ollut kaatosade! (Niin kuin tätä kirjoittaessa on.)

    VastaaPoista