19.5.2014

TÖÖT 2v

Aika kuluu kuin siivillä ja eilen juhlimme  Tilkkupajan 2-vuotissynttäreitä. Ystäväni, mentorini ja opettajani Lorre oli myös käymässä Suomessa, joten hän sai olla kutsujen kunniavieras.


Töölön Tilkkupajaa juhlisti myös upea TIKATTU kakku, jonka teki kakkujen tekoaa aikaisemmin harrastanut yrtäväni. Nykyään hän harrastaa vain tilkkutäkkien tekoa. Kakku oli suussasulava. Ja kakun koriste oli todellakin suoraan hänen seuraavasta tilkkutäkistä. Blokki on tuttu monille  :DOli ihanaa! Kiitos kaikille mukana olleille. Koska en voinut kutsua kaikkia Tilkkupajan asiakkaita, saavat kaikki toukokuussa tilkkutäkin tuovat asiakkaat 15 % alennuksen tikkauksesta. Alennus on voimassa toukokuun loppuun mennessä toimitetuille tilkkupeitoille.

9 kommenttia:

 1. Onnea! Nyt täytyy nopeasti valmistaa seuraava tilkkupeitto (jota en ole aloittanutkaan vielä), että voin säästää! En siis edes tiedä, millainen seuraava peittoni mahtaa olla. Tiedän vain, että TööT tikkaa sen upeaksi!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Tosiaan aika menee lentämällä. Muistan kun aloittelit ja seurasin mielenkiinnolla kun tuollaisesti tikkauskoneesta en ollut kuullutkaan.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon 2-vuotiaalle! Ihana kakku.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut upealle 2-vuotiaalle! Mahtava kakku.

  VastaaPoista
 5. Lämpimät onnittelut 2-vuotiaalle! Nam! Mikä kakku, hieno:)

  VastaaPoista
 6. Onnea toivotellaan täältäkin:)

  VastaaPoista
 7. I am so proud of you! so fun to see Lorre in the pictures!
  Kathie

  VastaaPoista