25.5.2014

Omaa tuotantoa: Juhannus

Vihdoinkin voin esitellä omatekemän peiton eikä aina vain muiden.

Lähdin liikkeelle lankarullamallista, joka oli kutkuttanyt minua jo pitkään. Yksi raikkaanvärinen jelly roll, paljon valkoista ja yhdessä Tilkunviilaajan kanssa valitsimme keskuskankaan. Mitä lie tapahtunut, ikinä en enää sitä kangasta löytänyt. Täytyi keksiä jotain muuta. Peitosta tuli aika villin värinen.

Tekniikasta sanoisin vain sen, että ensimmäiset kymmenen blokkia oli hauska tehdä ja sen jälkeen se oli pelkkää pahvia. Mutta kun en kesken jätä, pikkuhiljaa niitä nyhersin, kunnes tuli tämä maikkarin kevennys. Kenelläkään ei tietenkään ollut tilkkupintaa valmiina, joten jouduin itse kamalalla kiireellä polkaisemaan tästä peiton, jotta pystyin demoamaan tikkausta.

Tässä koko komeus vielä tikkaamattomana. Vanuna oli 80/20 puuvilla/polyestersekoite. Pinnalle tuli lisää kukkasia, mutta ihan valkoisella langalla. Peiton nimi on tietysti Juhannus.

7 kommenttia:

 1. Valittiinko me näihin keskuskangas? Olen unohtanut. Varmaan kangas on siellä missä muistikuvanikin. Tosi tosi nätti rullakuviopeitto! Ihq!

  VastaaPoista
 2. Minä pidän valkovoittoisista kvilteistä, joissa on raikkaita värejä. Eli tämä on aivan nappijuttu minun silmissäni. Povaan tuolle pitkää käyttöikää. Ja kivasti ja ikimuistoisesti tikattu vielä :)

  VastaaPoista
 3. Peitto on raikas ja kesäinen, kuten nimikin. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Heleän raikas ja kesäinen - juhannus tuosta tosiaan tulee mieleen saunavihdan vihreine sävyineen :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat ja raikkaat värit:) Olen niin ihastunut tämän tyyppisiin töihin ja kankaisiin:)

  VastaaPoista
 6. Niin kesäisen raikas väreiltään! Niin Juhannus :)

  VastaaPoista