30.5.2014

MTV3:n kevennys 29.5.

Kylläpä sitä odotettiin, mutta hyvää kannattikin odottaa.

Tässä on linkki maikkarin sivulle Katsomo, Kevennys.

Itse on tietenkin olen katsonut lähetyksen monta kertaa ja olen hyvin tyytyväinen siihen. Siinä näkyy, että olen Helsingin Tilkkukilta Syyringistä ja viimeisessä otoksessa, jossa olemme Laakson sairaalassa, näkyy se myös kuvatekstissä.

En voisi olla iloisempi. 

10 kommenttia:

 1. Onneksi tuli katsottua eilen uutiset ja loppukevennys, olikohan jokin aavistus että nyt se tulee (en katso läheskään joka päivä klo 22 uutisia) Tuntui vaan kovin lyhyeltä pätkältä, sitä olisi katsellut pidenpäänkin:)

  VastaaPoista
 2. Kiva oli ja hienoa että tilkkuilu pääsi esille. Tänä aamuna 30.5. tuli pätkä aamutv:ssä ennen urheilua. Ja toimittajapojat nauroivat, kun toisella ei ollutkaan enää kravattia ja toisella vielä oli. Oikein onnistunut oli ja olipa kiva "tutustua" livenä!

  VastaaPoista
 3. Oli hieno kevennys, juuri eilen ajattelin, että olipa harmi, etten ollut paikalla silloin kun se tuli, ja nyt se putkahtikin ruudusta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kevennys, olisin kyllä katsellut pidemmänkin pätkän. Tilkkuilusta ei voi puhua liikaa!

  VastaaPoista
 5. Me teimme sen! Kivasti leikattu, vaikka olisihan ollut aineksia paljon enempäänkin.

  VastaaPoista
 6. Hieno kevennys, olis saanut tulla pitempäänkin. Kiva, että tilkkuilusta puhutaan ja saisi tulla enemmänkin televisio-ohjelmia käsitöistä ja etenkin tilkkuilusta:))

  VastaaPoista
 7. Mukavaa, että edes tuon verran ja vielä kymppiuutisiin! Hyvä soile ja taustajoukot? eli kaikki, jotka saivat toimittajat paikalle. Liian vähän meitä tilkkuilijoita näkyy valtamedioissa ja ohjelmissa. Kuka yrittäisi seuraavaksi? terkuin paula peekaalta

  VastaaPoista
 8. Näin sen aamulla töissä aamukahvipöydässä. Olin selkä kuvaruutuun päin, mutta työkaverini nopeasti vinkkasivat minut katsomaan jutun :) Hyvä oli "kevennyt" ja "tuttuja" töitä päässyt kuviin.

  VastaaPoista
 9. Katsoin ja tykkäsin. Vahingossa näin alkuperäisen lähetyksen tuoreeltaan televisiosta (huristelin koneella vieressä sen verran kovaäänisesti, että oli vähällä jäädä huomaamatta) ja myöhemmin katsoin Katsomosta. Oli kiva nähdä blogista tuttuja tilkkutöitä sekä blogista tuttu tikkaaja. :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille. Kyllä ei voi sanoa että olisi jännittänyt... Kääk, sitä vain yritti suoriutus kunnialla. Suurkiitos menee leikkaajalle Mika Tommolalle.

  VastaaPoista