28.4.2011

Esittelyä

Myönnän että olen luoteeltani sosiaalisen utelias. On aina hauska nähdä muiden tilkkuilijoiden huoneita, millaisessa sotkun vallassa ne ovat. Nyt aion rohkeasti esitellä omani.

Olen siivonnut jo kaksi päivää omaa tilkkubaariani ja se alkaa näyttää aika hyvältä. Kankaat olen laittanut väreittäin pinoihin, tosin värit eivät liu niinkuin niiden pitäisi. Mutta pinot näyttävät hyviltä.  Olen järjestänyt myös kaikkialla pyörivat lankarullat omille paikoilleen laatikoihin ja erilaiset neulat omiinsa.
Tähän kaappiin uppoaa uskomaton määrä kaikkeaJa tänne menee loput

Käytössäni on kaksi isoa pöytää, jolloin esillä voi olla paljonkin kankaita ja leikkaaminen on helppoa. Lisäksi vielä sanoisin että matot ovat sellaista materiaalia, että imurilla saa tehdä kunnolla töitä ennen kuin niistä irtoaa langanpätkät.

Huomatkaa oma telkkari ikkunalaudalla ja Bernina 830
Rehellisyyden nimissä tunnustan, että normaalisti huone on hyvin sotkuinen.

This is my quilting room. I have been cleaning and organizing things for 2 days and it is starting to look good.  Normally it is in mess, 2 big tables full of fabrics. I'm very proud of my room.

3 kommenttia:

 1. Hieno juttu tämä blogisi. Olemmekin Eijan kanssa halunneet tutustua muiden tilkkustudioihin. Laitan linkin Syyringin sivuille.

  VastaaPoista
 2. Hienossa järjestyksessä sinulla kankaat. Kateeksi käy :))

  Maritta, blokkisiskoista

  VastaaPoista
 3. Upeasssa järjestyksessä ovat kankaasi. Mukavan näköinen työtila.

  VastaaPoista