27.4.2011

Life on Mars

Tämänkin nimi olisi voinut olla Kauan, mutta sain sen kuitenkin valmiiksi alle 2 vuodessa, joten se sai kunnon nimen - Life on Mars. Kuten ehkä kuvasta näkyy, se on tehty batiikki kankaasta. Tikkasin sen käsin metallilangalla myötäillen tähtien sakaria. Tyttäreni valitsi värit ja minä keksin mallin omasta päästäni. Näyttelyssä se valittiin 3. suosituimmaksi työksi.
Perusblokki

The name for this quilt could have been It took a long time, but actually it took less than 2 years, so now it has a name Life on Mars. The fabric is batik, my daughter chose the colors and I did the design. It is hand quilted with metallic thread. In exhibition it was chosen to be 3rd favorite work!Peiton koko on  238 cm x 168 cm.

Tätä peittoa oli hauska tehdä kun värit ovat niin kauniita.

4 kommenttia:

 1. Tämä on hieno työ, sekä kuvissa että livenä! Ihan ansiosta valittiin 3. hienoimmaksi työksi. Onnea uudelle blogille, laitan sut heti linkkilistalleni!

  VastaaPoista
 2. Pitää vielä mainita, että tarkistuslaskennassa tilanne muuttui, ja Life on Mars sai yhtä monta ääntä kuin ensimmäisen ääntenlaskun perusteella suosituimmaksi julistettu työ!

  After the votes were recounted, it turned out that "Life on Mars" got as many votes as the quilt that was declared to be the most popular! Well done for a first-timer exhibiting your quilt!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille, ihan hienojahan nuo kuvat ovat ja peittosi värit onnistuneet oikein hyvin. Sinulla on varmaan onnellinen koira, omistaa ikioman koirulikuvitetun pussukan. Meidän koiralla on vain muovinen pussi kynsisaksia ym. varten.
  Terv. Lea P.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Tulee mieleen tuhannen yhden yön tarinat!

  VastaaPoista