11.11.2011

TAAS yksi peitto valmiina

Jo kolmas tänä syksynä!!

 

Malli on kirjasta Jelly Roll Quilts, kirjoittaneet Pam and Nicky Lintott ja on nimeltään Sparkling Gemstone, Kimalteleva Jalokivi vapaasti käännettynä.


Tällä yksinkertaisella mallilla tuhosin yhden Kaffe Fassetin jelly rollin. Välikankaana käytin vanhaa verhokangasta, joka ehkä tasapainotti harmaudellaan. Mutta minä onneton menin sen tikkaamaan kirkkaan oransillä metallilangalla. Muuta oranssia löytyy takakankaasta.Pääsen ensi viikolla käsityöopettajan sijaiseksi ja opetan heille pussukan teon alkeita. Onneksi varsinainen opettaja on mestari tilkkutöissä, joten hänellä on sitten homma hallussa kun jatkaa siihen mihin minä jään.

Lämmittelytyönä tein tällaisen. Tästä pussukasta tuli hieman suuri,  käytin 30 cm vetoketjua,  kun ei lyhyempääkään ollut. Lisäksi hirsimökkimenetelmällä tehdyt neliöt olivat myös aika isoja. Pussi on nyt aika sopusuhtaisen näköinen. Siitä tuli oikein hyvä reissupussi. Vai mitä Ritva.

Nero lähettää onnitteluja Ainolle


2 kommenttia:

  1. Peitto on aivan ihana väreineen, malleineen ja tikkuksineen, tykkään kovasti:)
    Pussukkakin on kiva ja aina silloin tällöin löytyy käyttöä isommallekin pussille.

    VastaaPoista
  2. Ihanan räiskyvä peitto. On oikein hyvä, että tikkaus näkyy iloisen oranssina, onhan tuo pikkukivimalli kovin työläs. Kai tuot peiton kiltaan.

    VastaaPoista