9.11.2011

From Moscow with love

25 vuoden jälkeen kävin uudelleen Moskovassa ja sanonpa, että voi pojat, olipas se vähän muuttunut. Kaupunki oli ihana ja syksyinen päivä oiva aika liikkua ja katsella ympärille. Ensimmäisenä päivänä, sunnuntaina vietimme sellaiset 7 tuntia torilla, joka oli ilmeisesti olympiakylän vieressä. Mahtava paikka. Tässä pari kuvaa fiiliksistä.

It was 25 years ago that I visited Moscow last time and I have to say that boy, it had changed. A beautiful and lively town of 10 million people and we experienced a very nice autumn day at the local market, where we spent more than 7 hours. A bit more than just a flee market it was - it had everything from oriental carpets to shashlik and from fur hats to ear rings (which I bought as they had genuine rubys, I think).Ostin myös karvahatun, joka takaa hyvän palvelun Stockalla.
Maanantaina ystäväni Päivi vei minut kangaskauppaan, jossa oli aivan tavattoman kauniita, ihania ja KALLIITA kankaita. n 1000e metri ei ollut mitenkään poikkeus. Kallein oli 80 000 rublaa metri, joka on siis sellaiset roisit 2000e. Luvan kanssa otin kankaasta kuvan. En uskaltanut koskea.


Kaupasssa oli lisäksi ihania nappeja ja nauhoja, nekin kuuluivat siihen kalliimpaan hintaluokkaan. Kummallista kylla lankarullat olivat lukollisten ovien ja vetoketjut tiskin takana.

Tuliaiseksi vein suloisen pussukan :D johon oli laittanut kaikkia lempivärejäni. Maatuska -sirottimet pääsivät poseeraamaan kuvaan mukaan.


3 kommenttia:

  1. Paljon kiitoksia kahvista ja ihanasta viineristä ja erittäin hyvästä seurasta. Olitpa nopea postauksen kanssa, kun se valmistui sillä aikaa kun ajoin kotiin. Maatuskojen vieressä iloinen pussukka on melkein venäläisen näköinen, kun siinä on niin runsaasti kuvioita.

    VastaaPoista
  2. Ihana pussukka ja mainio hattu! Muista kertoa, miten hyvää palvelua saat se päässä.

    VastaaPoista