19.2.2012

Tyttökankaita .. Girl fabrics

Vaikka viikko onkin mennyt täysin sairastaessa ja sängyssä maaten, jotain mukavaa on kuitenkin tapahtunut.
The week has not been too good, but few very nice things has happened.

Posti on tuonut 3 pakettia. Ensimmäisessä kahdessa oli ihania kankaita tilkkutöihin ja keltaisia kankaita valohoitoon.
The mail brought me 3 boxes, in first 2 were beautiful fabrics.Nämä kankaat olisivat olleet omiaan Lapsettaa  -näyttelyymme.

Keltaisia ym kankaita tarvtsee aina:

Normaalisti ostan sen verran pienissä erissä, etten joudu asioimaan Tullissa. Nyt kuitenkin tarkoituksella ostin yhden isomman erän. Asiointi tullin kanssa sujui helposti nettitullauksen avulla. Hieman lisäsävyä asiaan toi se, että nyt asioin yritykseni nimissä. Mutta tullin auttava henkilökunta jaksoi kärsivällisesti antaa aina uudelleen ohjeita, kun 39 asteen höyrypäässä täytin kaavakkeita.

I bought one bigger amount in purpose, so I was able to try to pay the taxes in internet -custom. It was very complicated but the staff was very helpful and they repeated and repeated the instructions when I tried the fill the formulas ( and having very high feaver ).  Thank you Custom !

KIITOS TULLI !

Lisäksi sain ison laatikon vanunäytteitä. AAAH. Kun saan tikkauskoneen, pääsen kokeilemaan mitkä laadut parhaiten soveltuvat konetikkaamiseen. Then I got a BIG box of wadding samples. 


 ps. Nero koko komeudessaan n. 2,5kg


9 kommenttia:

 1. Täältä lumien keskeltä nostamme alppimaata blogisi lukijatilastoissa!
  Nyt ladulle, raahaan tuon teinin tuolta sängyn pohjalta mukaan.
  -L.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kankaita. Siitä vaan tekemään uusia ihania lastenpeittoja. Parhaat ideat ja kankaat tuntuvat aina löytyvän, kun määräaika on ummessa.

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Todella ihania kainkaita. Vai että oikein Amerikkaan sitä on lähdössä, olenko kateellinen vai olenko kateellinen.....hmmmmm!!!!
  Olet muuten voittanut ruskean kissa-pussukan minun arpajaisissa. Jos jossain vaiheessa lähettäisit minulle osoitteesi sähköpostitse pistän sinulle paketin tulemaan. Oikein hyvää matkaa sinulle!!!
  T. Lappeklipp
  (lappeklipp@hotmail.com)

  VastaaPoista
 4. Jeeeeee, ihana päätös muuten niin rupuselle viikolle. Kyllä piristää

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle koneellesi. Mukava nähdä, millaisia tikkauksia tulee. Minäkin jouduin tullin kanssa tekemisiin, tilasin vain kaksi jelly rollia murrr.

  VastaaPoista
 6. Ihania kankaita. Kovasti lohdutti, kun en olekaan ainoa vinksahtanut käsintikkaaja. Aikaahan se vie, mutta tykkään kyllä käsintikkaamisen jäljestä. Jäänköhän yksin vinksahtaneeksi, kun sinä saat koneesi...:)

  VastaaPoista
 7. Neulekommenttiisi en päässyt kommentoimaan, mutta lue pitsiohjetta oikealta vasemmalle. Jos kuvio on ihan symmetrinen, ei sillä periaatteessa ole väliä.

  VastaaPoista
 8. Joo, näin mäkin sen päättelin. Yleensä ole tosi huono seuraamaan ohjeita, mutta tässä pitsineuleessa aloin miettiä kun oli 2 tapaa neuloa silmukat yhteen ettei mene väärään suuntaan kallelleen.

  VastaaPoista