28.2.2012

Kankaita Saksasta

Paluu arkeen alkoi oikein mukavasti, kun posti oli tuonut tällaisen suloisen pussukan, jossa oli suklaata sisällä. Ihanaa! Kiitos Lilian ja LAPPEKLIPP.


Loma meni ihan vain leväten. Hävettää sanoa, etten pistänyt nenääni ulos vapaaehtoisesti. Mutta pikavisiitille Muncheniin osallistuin reippaasti. Kävin kahdessa kangaskaupassa ja tässä ihanat kankaat. Ihastuin näihin raikkaisiin väreihin ja moderneihin kuvioihin. En tosin tiedä raskinko koskaan leikellä niitä.Lisäksi vierailimme ystäväni Lizan luona. Hänellä on aivan viehättävä pieni butiikki kotinsa yläkerrassa, jossa hän myy mm. Westministerin kankaita ja järjestää kursseja. Hänellä on ihastuttava kokoelma Kaffe Fassettin kankaita, joita en ole koskaan nähnyt myynnissä muualla. Ikävä kyllä meillä oli aikaa vain tunti minulle ja ystävälleni Tiinalle, joten ostin vain näin vaatimattoman pinon.


Muut pienet ostokset olivat Patchwork-jalka (1/4 inch) Bernina ompelukoneeseeni ja sitten puolia (ei voi koskaan olla liikaa). Siis oikeastaa koko matka oli mulle työmatka.

6 kommenttia:

 1. Juu totta kai työmatka! Voi kun minunkin työmatkani olisivat edes 10% tuollaisia...

  Kivat, ei kun ihanat modernit kankaat löysit! Leikkaaminen onnistuu jotenkin, jos ensin selittää itselle että leikkaa ihan pienen palan.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kankaat. Kannattaa käyttää heti ennen kuin muuttuvat vanhanaikaisiksi. Ei ne koskaan parane säästämisestä. Uusia ihania kankaita tulee myyntiin koko ajan ja sitten tekee mieli ostaa niitä. Paloiksi vaan ja uuteen olomuotoon!

  VastaaPoista
 3. Joo, taidat olla oikeassa. Kanaita on tullut osteltua siihen malliin että ehkä niitä jo raskis alkaa käyttää.

  VastaaPoista
 4. miten ihmeessä onnistuit löytämään kangaskauppoja Münchenistä?
  Ja kauniita kankaita???

  VastaaPoista
 5. Grattis till den fina vinsten hos Lappeklipp!
  Kram från Kristin i Borås

  VastaaPoista
 6. Liebe Soile,
  lieber Lauri,
  es hat mich sehr gefreut, dass Ihr zu mir kommen seit!
  Wegen http://toolontilkkupaja.blogspot.com/ - es ist wunderschön! Ich habe es übersetzt!
  Herzliche Grüsse
  Lisa

  VastaaPoista