1.3.2012

Näyttelyn ripustaminen

Ihan aluksi tunnustan, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun oli mukana ripustamassa näyttelyä, joten oma panokseni oli olla alimmainen juoksupoika. Kaiken hoitivat kokeneet ripustajat. Itse vain ihailin kuinka taitavasti hallittu koko kokonaisuus oli pienintä piirtoa myöten.

(melkein) Kaikki  tilkkutyöt oli tuotu Miljalle, joka suunnitteli töiden ripustuksen koon ja värien mukaan.Myös ripustuspuut järjestettiin pituuden mukaan, nopeutti sopivan pituuden valintaa. Sahaakin silti tarvittiin, sekin oli tietysti mukana.


Myös erilaiset leikkurit, metallilangat, sakset, nuppineulat, leikkausalusta, äänestysliput, äänestyslaatikko ja esittelykansio oli pakattu mukaan.

Loppu olis sitten kuin palapelin koontia, jossa kaikki palat melkein sopi joka paikkaan, mutta oikeita vastauksia oli vain yksi.


Näyttely on hieno, kannattaa mennä katsomaan.

2 kommenttia:

  1. Voih....niin ihanan näköisiä ja kauniisti ripustettu. Kuin karkkikaupassa. En valitettavasti pääse peittoja livenä katsomaan, tulen vasta näyttelyn sulkemispäivänä Suomeen.

    Tiina

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ripustusavusta. Seuraavan näyttelyn ripustamisessa voimmekin sitten luottaa, että olet täysin oppinut. Teithän erinomaiset muistiinpanot. Työt eivät menneet täsmälleen suunniteltuun järjestykseen, koska paikan päällä asiat näyttävät aina vähän erilaisilta.

    VastaaPoista