16.4.2012

Nopea päivitys

Kone on kasassa. Se oli helpoin tehtävä tähän mennessä, vaikka siinäkin oli omat ongelmansa. Miten 10 ampeeria eroaa 13-16 ampeeristä (ei saa Suomesta) Räjähtääkö kone vai ei. Lisäksi valotelineen katkaisija, joka on rautaisen putken sisällä, oli heti alun alkaen rikki, joten sen toimivuutta ei ole voitu edes kokeilla.

Koneessa oli myös yksi liikkuva osa liikaa, joka löytyi vasta kolmannen päivän iltana. Ensimmäisellä kerralla korjaus kesti 3 tuntia. Onneksi toisella kerralla Beryl löysi syyn, eli sen liikkuvan osan jonka ei olisi pitänyt liikkua.

Olemme tehneet 10 - 12 tuntisia päiviä, illalla mun englannista ei ottanut selvää enää erkkikään. Niin väsynyt olen ollut. Mutta kaikki on kyllä vaivan väärti.

Tikkausjälki on ihanaa.


6 kommenttia:

 1. Hienoa, kun olet jo noin pitkällä. Ampeereista ota yhteys johonkin sähköasennusfirmaan, voi olla että tarvitset jonkinlaisen muuntajan väliin.

  VastaaPoista
 2. Näytteitä tikkausjäljestä, pliis! Joko sulle voi toimittaa maksullista tikattavaa? Täällä olisi pari tilkkupintaa, jotka kaipaavat tikkauksia.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut koneen kasaamisesta. Ei varmasti ollut mikään helppo juttu. - Tuosta ampeeri-asiasta, niin olisiko paremminkin niin päin, että koneella ei sinänsä ole hätää, mutta voi käydä niin, että sulake ei kestä. Pienen konsultointini tuloksena ymmärsin nämä ampeerit jotenkin näin.
  t. Första maj

  VastaaPoista
 4. Jopas on iso masiina,sitä ei niin vain enään siirrelläkkään toiseen kohtaan huoneessa. On teillä ollut hommaa sen kasaamisen kanssa, toivottavasti valot saadaan myös nopsaan kuntoon.

  VastaaPoista
 5. I followed up the installation rather closely and the first excercises from a little longer distance and can confirm: the stitching quality is superb! Congratulations to my Soile.
  -L.

  VastaaPoista
 6. "Lopussa kiitos seisoo". Onnea! -R

  VastaaPoista