17.7.2012

Sitä sun tätä

Kesä menee ihan vain kiiruhtaessa. Odotan syksyä ja omaa rauhaa : D Ja sitä että pääsen jälleen kankaiden, ompelun ja tikkauksen pariin. Itselläni on vielä kolme omaa isoa tilkkupeittoa tikkaamatta. Jeee!!!

 Laitan tässä vielä Tilkunviilaajan  tikatun peiton kuvia. Peitollahan vilistää viehkoja gekkoja.Kesän kohokohtia oli tutustuminen Huittisten Tilkkutex myymälään. Ihania kankaita. Suosittelen kaikille.


Vierailin myös Jyväskylässä Kirsi Neuvosen taidegalleriassa. Mukaan lähti 3 taulua tyttärille ja 2 vielä itsellemmekin. Ihania! Kannatta ehdottomasti vierailla.


 Tässä myös herkkupaloja Missourin conferenssista. Ihania kukkaisa
Tässä vielä sankarimieheni osallistumassa Fintriathlonkisaan Joroisissa. Hänet tunnistaa siitä, että hänellä oli keltainen uimalakki ja musta märkäpuku.


5 kommenttia:

 1. love that sunflower just beautiful and oh my those greens are to die for in the shop. Is that shop close to you?
  would be fun to shop there.
  Kathie

  VastaaPoista
 2. Hyvin erottui sankarisi joukosta:)
  Poriin mennessämme kuljemme Tilkkutexin ohi, siellä minulla vierähtää useimmiten tunti joskus toinenkin joskus on annettu aikakin minkä siellä saa kuluttaa, uhkana ollut että kyyti jättää:) Mies käyttää tilaisuuden hyväkseen ja nukkuu autossa sen ajan:)

  VastaaPoista
 3. Olemme lomailleet osittain samalla suunnalla. Minä puolestani kävin Jyväskylässä Anu Tuomisen (http://www.anutuominen.fi/) näyttelyssä , joka oli Suomen käsityömuseossa. Hauskoja, oivaltavia ja hykerryttäviä käsitöiden ja kierrätysesineiden kombinaatioita. Kirsi Neuvonen on minunkin lemppareitani, vaikka en yhtään hänen työtään omistakaan.
  Minua harmittaa suuresti, kun hyvät kangaskaupat, kuten Tilkkutex ja Forssan Kankainen ovat niin kaukana täältä kaakkoisesta Suomesta. Siksi niihin pääseminen tuntuu ihan juhlalle. Henkeäni haukoin, kun ensimmäisen kerran kävin Tilkkutexissä. Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Hauskoja nuo gekkokuviot! Minulla vielä unelma toteuttamatta eli reissu paikan päälle Tilkkutexiin. Tosin Leenan nettibutiikin asiakas olen ollut jo vuosia. Oi, ja tuo viimeinen kuva triathlonisteista on myös mainio ;o)

  VastaaPoista
 5. Hej Soile, vilka fina bilder! Jag tittar gärna in och lär mig mer om quilting.
  Hälsningar från Lena i Salzburg.

  VastaaPoista