24.7.2012

Sormia syyhyttää

ja lisäksi ne ovat ihan siniset. Lohjalla mustikat kasvavat ja kypsyvät. Nyt kaikki metsään poimimaan superruokaa.

Olen purkanut yhden valtavan tilkkupeiton tikkaukset. Jälki oli ihan luokatonta, tein sen monta vuotta sitten vapaana tikkauksena tavallisella ompelukonella. Onneksi en koskaan tehnyt tikkausta ihan valmiiksi ja lisäksi alalangan kireys oli kroonisesti liian löysä, joten purkaminen kävi suhteellisen nopeasti, noin 3 päivää. Vielä on noin 3 tunnin työ jäljellä. Sormissa on vain ikäviä langan polttamia haavoja, Huomasin ne vasta pomiessani mustikoita. Sormissa oli syviä sinisiä kirveleviä raitoja, auts. Nyrkkisääntönä longarm tikkaukselle on se että 5 minuutin tikkauksen purkuun menee 2 tuntia.

Mustikoiden lisäksi myös viinimarjapensaat notkuvat marjoista. Missä ovat ne 2 rastasta, jotka tähän mennessä aina söivät kaikki punaiset marjani. Nyt olen joka aamu yllättynyt, kun näen aina vain punaisemmat marjapensaani. Ihanaa. Karviaiset häviävät omiin suihimme ohikulkiessamme. Mustia, edellis- ja sitä edellisvuotisia syömme nyt kiireellä pakastimesta. Opinko koskaan mitään, en. Mutta hyvä lupauksia on mieleni täynnä, kun taas sullon uusia marjoja pakastimiin.

Olen miettinyt aukioloaikoja Tilkkupajalleni. Olen siellä tietysti aina, mutta ehkä en ihan aina, ja asiakkaathan tulevat tietysti silloin, kun en ole siellä. Mikä on jo melko varmaa, on se, että aloitan elokuun alussa. Tiistai, keskiviikko ja torstai ovat hyviä päiviä, jolloin aherran pajallani. Lisäksi tietysti sopimuksen mukaan. Jos haluat piipahtaa katsomassa tilaani ja tikkaus konetta, long armia, voit hyvin sopia ajan, puhelimeni on 050 559 6529. Kaikki ovat tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti