20.5.2013

Iso vaalee

Tämän työn tein suuressa innostuksen puuskassa, leikkasin jopa tuplamäärän tilkkuja, joten toinenkin peitto on tulossa... jossain vaiheessa. Lisäksi haluaisin tehdä sinisenä samanlaisen. Ehkäpä saan ahkeroitua kesällä, jos sataa oikein paljon.


Kun peitto etupuolelta on niin vaalea, valitsin takakankaaksi jotain räväkämpää.
Ja sitten alhaalla ensimmäinen versio Merellisen peiton kanttauksesta, ihan kamala, en tiedä mitä ajattelin. No ei ole eka kerta kun puran kanttaukset pois, noin 10m. Uusi kantti on jo paikoillaan. Näytän sen ihan pian, kunhan saan kuvat ladattua koneelle.


7 kommenttia:

 1. oh I love your quilt, the soft colors are just soo pretty bet your girls want this quilt right!
  Kathie

  VastaaPoista
 2. Iiihana low volume -pinta! Ensin luulin, ettet tykännyt sen työn kanteista eli näteistä beigeraidoista. Ihmettelin! Mutta tietysti viittasit alempaan kuvaan. Olen nähnyt uudet kantit, ja kyllä ovatkin paljon paremmat. Hyvän päätöksen teit. (Tietysti olisi ollut helpompaa sulle, jos olisit keksinyt asian ennen kuin ehdit ommella ensimmäisen version kokonaan kiinni...)

  VastaaPoista
 3. Minäkin luulin koko ajan, että tarkotat tuon ihanan ison vaaleen kantteja ja ihmettelin, että mikä vika niissä on. Ehdin jjo hämmästellä miksi olet laittanut sen alimman kuvan esille, kun et siitä mitään sano. Tulin sitten lukeneeksi Tiinan kommentin ja jo valkeni. Taisin lukea hieman kiireellä tekstit. Mutta iso vaalee on kyllä aivan herkullinen!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo iso vaalee päällisestä kantin kautta taustakankaaseen asti! Merellisen osalta voinee todeta, että tekevälle sattuu: aina se ensimmäinen idea ei olekaan se lopullinen kuningasajatus. Onneksi tuo on autettu tilkkasella kärsivällisyyttä ja terävällä ratkojalla ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä vaalee! Aivan ihanan pehmeät värit. Odotan näkeväni molemmat työt torstaina.
  Kantit saattavat olla hankalia. Minulla on tosin ollut ongelmia niiden kanssa vasta vajaat 20 vuotta ;D

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti tuo vaalee ja kirjavuus on niin kiva.

  VastaaPoista