30.5.2013

Takuu 200 vuotta

Tilkkutyöt ovat pitkäikäisiä, yleensä sanon, että huolella pidetty tilkkupeitto voi kestää jopa 100 vuotta, enkä usko että liioittelen. Tälle tilkkupeitolle annan 200 vuoden takuun. Tilkkukuvio on ommeltu lakanakankaalle, lisäksi on hyvä vanu ja hyvä takakangas. Myöskään tikkauksessa ei ole säästelty. Bonuksena 2 kertaan ommeltu kantti. Ok, ekan kantin poistin.

Tässä muistin virkistykseksi ensimmäinen versio kantista. Kerrassaan kamala. Mihin voisi käyttää n 10 metriä purettua kanttia.

Tämän uuden kanttikankaan ostin Lahdesta. Sopii paljon paremmin, onneksi. Viimeistely käsin !
4 kommenttia:

 1. Peitto on kaunis ja turkoosi kantti sopii hyvin, raikastaa!

  VastaaPoista
 2. Odota vähän aikaa (ehkä 1-2v), niin ehdin ommella kanttiisi sopivan tilkkupinnan. Sitten se pääsee toteuttamaan tarkoituksensa. Älä vai heitä sitä pois, kauhistus sentään!

  VastaaPoista
 3. Vaalea kantti sopii vaaleaan peittoon. Hyvä vaihto. Minun mielestäni puretusta ei tule koskaan siistiä, joten heittäisin surutta pois puretun kantin. Nosta se reilusti ylös roskiksen päällä ja sano: "vapautan itseni tästä kantista" ja pudota roskikseen. Jos haluat mielenrauhan, niin vie se roskapussi sitten energiajätteiden keräykseen ;)

  VastaaPoista
 4. Myönnettävä on, uusi kantti on parempi, eikä riistä huomiota kauniilta tilkkupinnalta.

  VastaaPoista