20.11.2013

Toisenlainen adventtikalenteri

Kun ompelee itsekseen kaiket päivät, juolahtaa mieleen välillä kummallisia asioita. Kuten nyt tämä joulukalenteri. Itseasiassa meidän jääkaapin ovessa on jo hyödytön perinteinen kuvakalenteri, ei siis edes suklaata.

Tämä kehittämäni joulukalenteri olisikin hyödyllinen. Voit täyttää sen itse itsellesi. Voit laittaa sinne tehtäviä, kuten lähetä joulukortit, täytyy tietysti osua oikealle päivälle. Osta lahjat isovanhemmille, leivo suklaakakku, laita joulukoristeet esille, siivoa vessa. Mutta joukossa olisi myös palkitsevia asioita, osta Fazerin joulusuklaalevy ja syö se kokonaan yksin (paras lahja mulle), mene elokuviin, varaa aika jalkahoitoon. Koskaan aamulla et tietäisi mitä kalenterilla on sinun varallesi.

Minulla on yksi tällainen erikoisempi kalenteri tehtynä liikkeessäni. Täytynee kirjoittaa käyttöohjeet, jos joku sen vahingossa ostaa.


NiiN:

Perjantaina ja lauantaina  22. + 23.11 on liikkeessäni avoimet ovet. Tarjolla on pientä purtavaa ja virvokkeita. Tervetuloa

4 kommenttia:

 1. Ihania tehtäviä sun kalenterissa! Pitäisköhän tehdä itsellekin kalenteri..?

  VastaaPoista
 2. Kiva kalenteri. On sinulla ihanaa kun näet niin paljon upeita tilkkupeittoja. Nytkin oli taas kaksi ihanaa ilmestynyt poissaollessani.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Tulisinpa avoimiin oviisi, jos ei matka olisi niin pitkä! Mukavia ovia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailustasi blogissani. Täältäpä löytyikin varsinainen taituri. Ihanin joulukalenteri ikinä ja upeita ja taidokkaita töitä.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista