6.1.2014

Valkokankaalla !

Elämä on kyllä täynnä outoja sattumuksia ja tapauksia.

Loppiaisen ratoksi menimme herra mieheni kanssa katsomaan Ainoat oikeat elokuvaa, joka siis oli oikeastikin tosi hyvä elokuva. Juonta liikaa paljastamatta kerron, että elokuvassa oli kaksi otosta, jotka oltiin tehty Töölön Tilkkupajan edessä!!!! Toinen jopa niin että ihana 'Lähtisitkö' tilkkutyö näkyy ihan selvästi.

Aloin suunnilleen kirkua ja tarrasin oikealla puolen istunen täysin vieraan naisen käteen ja aloin hihkua että tuo on mun tekemä tilkkupeitto ! Lopussa jouduin hieman selittelemään käytöstäni.

7 kommenttia:

 1. Upeaa! En ollut ajatellut käydä tuota elokuvaa ihan ensimmäisenä katsomassa, mutta hei, jos siinä on sun tekemä tilkkupeitto niin..! Olet almost famous!

  VastaaPoista
 2. Tilkkupajasi ikkuna on varmaan ainoa mielenkiintoinen ikkuna Töölössä. Mutta aah niin mielenkiintoinen. Hienoa, että tuot väriä ympäristöön näyteikkunasi avulla. Kuten näit, se huomataan.

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska yllätys tuollainen! :-)

  VastaaPoista
 4. Tais naapurinaisella leffan juoni katketa kun käteen tarrasit ;D
  Täähän taitaa laittaa meikäläisenkin menemään leffaa katsomaan ihan teatteriin, edellisestä kerrasta on varmaankin 20 vuotta jos ei ylikin.

  VastaaPoista
 5. Lienee pakko mennä elokuviin. Minähän voin säikytellä naapuria tarraamalla häntä käteen ja selittää, että tunnen tuon tilkkupeiton tekijän ja pajan pitäjän! Hauska sattuma!

  VastaaPoista
 6. No oli kyllä ylläri pylläri sattuma. Upeeta.

  VastaaPoista