13.2.2014

Home sweet home

Takana on pitkä vuorokausi matkustusta ja opiskelua ( jokaisena odotusminuuttina, joita oli paljon). Nyt kotona, huomenna puran laukut ja järjestelen kauniit kankaani hyllyihin. Ostin myös paljon FQ, jotka ovat siis myytävän 5 e kpl.

Ihan sitten vain leveilläkseni kerron, että kun tilasin oluen Newarkin lentokentällä, minulta kysyttiin henkilöllisyystodistus tarpeeksi korkean iän varmistamiseksi, jota on siis jo 52 vuottaa. En lakkaa hymyilemästä. 

6 kommenttia:

 1. Oih, mikä matkan kruunannut tapahtuma! Tervetuloa kotiin! Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Eikös ollut mukava j aimarteleva tunne lentokentällä:)

  VastaaPoista
 3. No etpä ole sitten reissussa rähjääntynyt, kun onnistuit näyttämään niin freesiltä, että ikä piti todistaa. Satuittko tuomaan mustaa tilkkutyökangasta? Tarvitsisin sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toin vain fq-kokoisina. Olisit laittanut viestin, niin olisin tuonut enemmänkin.

   Poista
 4. Jotkut näköjään tietää miten naisihmisiä piristetään, pitäisköhän uskaltaa tulla kankaita katsomaan.

  VastaaPoista
 5. Fantastista! Ja kun yksin matkustit, kyse ei voinut olla miehesi järkkäämästä piristyksestä. Aikanaan tyttären yo-juhlien skumppia ostaessani minulta kysyttiin Alkossa henkkarit. Tyttären silmät levisivät jja ääneen oikein ihmetteli moista. Ei tehnyt mieli kertoa, että kun ostaa kortilla ja summa on suuri, haluavat varmistaa henkilöllisyyden. Nykyäänhän ei enää niin tehdä.

  VastaaPoista