17.6.2014

Aavan meren tuolle puolen

Tein pienen ostosmatkan Karnaluksiin, elämäni toinen sellainen. Ja se oli pettymys ensimmäiseen kertaan verrattuna ja silloinkaan en kiljunut innosta.

Kangasvalikoima oli kukkainen, hyvin kukkainen. Ja kankaiden hinnat olivat nousseet paljon. Valikoimaan nähden metrin minimiostomäärä oli minusta ihan liikaa.  Mielummin olisin ostanut useampaa kangasta, mutta nyt jouduin aina ostamaan metrin. Innostukseni hyytyi tyystin, halusin aika harvaa kangasta metriä.

Palvelu oli outoa. Puhuttelimme myyjää ystävällisesti, hän oli tietokoneella yksin. Hän ei edes kääntänyt päätään, ei mitään reaktiota.

Myöhemmin jalkahoidossa ollessani, hoitajani sanoi että Karnaluksissa käyvät vain suomalaiset. No luulen että yksi suomalainen vähemmän käy Karnaluksissa.


4 kommenttia:

 1. Aah, tää hälvensi ihanasti nolouttani siitä etten kertaakaan ole reissuillani päässyt tuonne pyhiinvaelluskohteeseen saakka. Ehkä ei tarvitse päästäkään enää :)

  VastaaPoista
 2. Virolaisten palvelu on mitä sattuu. Ainoa mistä sain kunnon palvelua oli viimekesänä viron valtion viinakauppa. Minulle tuotti taas pettymyksen Lahden Wexler, ihan kummallisia kankaita eikä yhtään ihanaa ruusukangasta.

  PS Kotimaiset nettikaupat myyvät pienemmissä paloissakin.

  VastaaPoista
 3. Minuakin on houkuteltu parikin kertaa ko.kauppaan mutta ei vaan ole tullut lähdettyä eikä yhtään harmita varsinkin luettuani kirjoituksesi. Tosin samantapaista palautetta olen lukenut muualtakin.

  VastaaPoista
 4. Yhdyn Päivityksen sanoihin. En ole käynyt ja nyt on pahin innostus kadonnut. Suunnittelin Tallinan matkaa viikon päästä maanantaiksi, mutta saa nyt nähdä, viitsinkö mennä.

  VastaaPoista