30.10.2014

Oma tilkkutyö

Internetin ihmeellisestä maailmasta löysin tämän blokin mallin ja halusin ehdottomasti päästä kokeilemaan sitä. Blokin juju piilee layer cake blokeissa, eli yhteen tähtiblokkiin tarvitaa kaksi 10 tuumaa kanttiinsa olevaa kangasta, vaalea ja tumma. Olin joskus hairahtanut ostamaan Jinny Beyerin kankaita ja nyt ne päätyivät hyvään käyttöön. Esittelen malln myöhemmin.Voin kertoa, että jokaisen tähden jälkeen ihmettelin niitä yksitellen ja erikseen kuinka kauniita ne olivat!  Työ on jo pidemmällä, siinä on jo kehyksetkin paikallaan. Takakangas syntyi tilkkutyönä Kvilttaajan joskus ammoin poislahjoittamasta kankaasta. Nyt se on ihan täydellinen tähän työhön!
4 kommenttia:

 1. Tästä tilkkutyöstä tuli tosi hieno! Eikä kuva tee sille edes täyttä oikeutta, ja silti näyttää upealta. Odotan innolla, että näen valmiin työsi!

  VastaaPoista
 2. Eläköön, valkovoittoinen tilkkutyö! Tuo malli houkuttelee. En yhtään muista, millaisen kankaan olen lahjoittanut. Henoa, kun on löytynyt sopiva käyttökohde.

  VastaaPoista
 3. Eikös tuo malli ole se, mitä innoissasi esittelit yhdessä kiltaillassa! Siitäpäs tuli todella hieno, kun blokkeja on paljon. Yksi blokki ei ihan vakuuttanut, vaikka tekniikka oli mielekäs. Siis kiinnostava ja helppo.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen blokki. Tuota olisi mukava koettaa tehdä. Mielenkiintoista pintaa näyttää syntyvän.

  VastaaPoista