3.11.2014

Bold and beautiful

Kauniit ja rohkeat, myönnän että olen seurannut ja seuraan edelleen sarjaa.

Tässä peitossa on jotain samaa, se on sekä kaunis että rohkea. Upea ja taidokkaasti tehty tilkkutyö. Tilkkupinta, joka on tehty pelkistä yksivärisistä kankaista, tarvitsi pinnalleen jotain pehmentävää ja leikkisää, Siksi valitsin ihanan kuplavirran pyyhkimään sen pintaa. Tikkauslanka on keskiharmaa. Ei näy liikaa, mutta silti sopivasti.

Ihailkaa ja nauttikaa!!!!

7 kommenttia:

 1. Oikea malliesimerkki siitä, miten upeaa syntyy yksivärisistä kankaista. Silmää ilahduttaa, kun pystyy näkemään, mistä tilkkukuvio alkaa ja mihin se loppuu. Pidän selkeydestä. Todella mielenkiintoinen ja vaihteleva malli. Tikkaus lisää valoa ja varjoa hienosti.

  VastaaPoista
 2. Työn etenemistä olen mielenkiinnolla seurannut tekijän blogissa. Lopputulos on ihastuttavan värikäs ja rohkea sekä äärettömän siisti. Tikkauskuvio on mukava valinta tähän työhön.

  VastaaPoista
 3. Ihan hupputyö! Ja kuinka tarkasti kulmat osuvat. Paras, mitä olen aikoihin nähnyt. Tikkaus on aina se viimeinen silaus. Onnistunut valinta tälläkin kertaa.

  VastaaPoista
 4. Siis Huipputyö! Ei mikään huppu : ~ /

  VastaaPoista
 5. Kyllä on hieno tilkkupinta ja sille valitsitte täydellisesti sopivan tikkauskuvion. Mahtava kokonaisuus!

  VastaaPoista
 6. On ihana, väritys , tikkaus ja malli, täydellinen!

  VastaaPoista
 7. Todella hieno on tuo tikkaus tähän peittoon. Pitäisi vain saada omani (siis tuo sama malli) valmiiksi että voisi sen tikkauskohtalon päättää...

  VastaaPoista