25.3.2016

Oi onnea

Tämä tilkkutyö on ns. mystery quilt, jonka on suunnitellut Bonnie K Hunter. Työn idea on siinä että saat joka viikko ohjeet mitä sinun pitää seuraavaksi ommella. Et tiedä ollenkaan miltä työ tulee näyttämään lopulta. Tämä työ näyttää niin hyvältä, sillä kun näin sen ensimmäisen kerran FB:ssa kangaskauppa PeeKaa:n Paula Vainion tekemänä en voinut kuin tuijotta työtä mykistyneenä. Lisäksi työ oli erittäin tarkasti tehty.

Ja sitten sain tikata sen, mikä tärinä! Mikä malli ja mikä lanka!

Työ on itsessään niin kaunis että tikkaus ja lanka saivat jäädä totaalisesti taka-alalle. Sanon suoraan että valitsin rumimman lankani ja siihen oli syynsä. Tiukkausmalli on nimeltään tuulimylly ja se toi vain kauniita pyöreää muotoa tilkkupinnalle.


4 kommenttia:

 1. On kyllä kulmat kohdllaan tässä työssä. Eikä tuo lanka kovin rumalta näytä:)

  VastaaPoista
 2. Nyt ihan punastuttaa, kun noin kehutaan... miellän itseni sellaiseksi surauttajaksi ja kaikkea muuta kuin tarkaksi... voinko luulla noin väärin? Tämä oli mahtava projekti, johon vaihdoin tyystin värit. Seuraava Bonnie Hunterin mysteeri tulee taas marraskuun loppupuolella ja aion osallistua. Ryhmässä tekeminen oli kivaa. Soile lanka oli just passeli ja tikkaus hieno. Miten tulenkaan enää toimeen ilman tikkauksiasi? terkuin paula

  VastaaPoista
 3. Voi, kylläpä on kaunis peitto. En kyllä minäkään sano tuota tikkauslankaa rumaksi, ei taida Soilelta rumaa lankaa löytyvänkään.

  VastaaPoista
 4. Hieno malli, värit, lanka ja tikkaus niin viimmosen päälle että.

  VastaaPoista