31.5.2016

Oma maa Mansikki

This is my playfullpaperpiecing work for Island batik. It is my first one this kind of technic and it was not very easy to sew. But it was soon much fun !!

En ole aikaisemmin tehnyt paperitekniikalla tilkkublokkeja, tämä on ensimmäiseni. Ja täytyy sanoa että kyllä olikin hauska tehdä tätä. Tosin sain purkaa varmaan joka toisen ompeleen. Jos kangas ei ollut riittävän suuri, sojotti se minne sattui eikä peittänyt vaadittavaa aluetta.

Myös kangasvalinnat eivät menneet ohjeiden mukaan, mutta omasta mielestäni nämä Island Batikin kankaat ovat aivan LOISTAVIA valintoja.  Niitä oli todella helppo työstää, kankaat ovat jämäkkiä mutta silittyivät todella helposti ja niitä oli hyvä ommella ja käsitellä.

Työ osallistuu myös Syyringin järjestämään Suomi 100 vuotta näyttelyyn.


10 kommenttia:

 1. Nuo batiikit sopii tuohon tosi hyvin! Söpönen :)

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän innostuksesi paper piecing -tekniikkaan, kyllä se puraisi minuakin. Ja ihan samoja virheitä tein eli kangas ei riittänyt jne. Kiva lopputulos.

  VastaaPoista
 3. Monta pientä palaa, kyllä tässä työssä on ollut näpertämistä. Ihastuttava lopputulos ja niin kuin itse kirjoitit, kankaat sopivat loistavasti

  VastaaPoista
 4. Mansikan värinen mansikki. Ihana. Saa hyvälle mielelle.

  VastaaPoista
 5. Valitsit oikean sanan Loistava, se työ on! Ennen tekstin lukemista kuvaa katsoessa, hymyilytti ja heti tuli ajatus KIVA JA HIENO:)

  VastaaPoista
 6. Loistavat kangasvalinnat, sekä todella kiva ja hieno Mansikki mansikkainen!

  VastaaPoista