19.6.2017

Terveisiä Mäntyharjulta

Aikaisemmin luulin etten ollenkaan ole kurssitettavaa materiaalia ainakin kahdesta syystä. Ensinnäkin en uskonut että innostuisin opettajan antamista malleista ja toiseksi taitamattomuuteni paljastuisi vääjäämättä. ( Olen ollut vain vaateompeluun liittyvällä kurssilla, sekin 20 vuotta sitten Sveitsissä).

Mutta vieraillessani viime kesänä (ex temporee) Mäntyharjulla Sanna Parangon vetämällä tilkkutyöaiheisella kurssilla, en jaksanut odottaa että talvi kuluisi ja minäkin pääsisin sinne.  Ja vihdoin se aika koitti.-

Olin päivän myöhässä koska jouduin tilaamaan lisää HEX and more viivaimia ym ja pääsin tosi toimiin vasta tiistaina. Mutta sitten sainkin ommella niin paljon kuin ompelukoneella pääsi. Syntyi kassia, pussukkaa, liinaa, ym ym. Ja kotiinkin jäi vielä paljon ommeltavaa, kaikkea ei ehtinyt saada valmiiksi.

Mallit olivat hauskoja, innostavia ja jokaiselle jotakin. Jos ei tiennyt mitä tehdä, Sanna kiersi jatkuvasti neuvomassa ja apua sai kyllä kun pyysi. Lisäksi oli ylimääräisiä malleja ja ideoita joita voi sitten kotona rauhassa tehtailla.

Leirin henki oli lämmin ja kotoisa, kaikki olivat yhdessä eikä kukaan jäänyt ulkopuolelle. Taitavammat auttoivat auliisti, jos kysyi neuvoa.

Suosittelen leiriä kaikille, jotka kokevat että päivä on liian lyhyt ompeluun, (myös yöllä pystyi ompelemaan) ja niille jotka haluavat olla mahtavien samanhenkisten ihmisten seurassa.

Vielä viime viikolla kolmos-leirillä oli vielä pari  paikkaa vapaana tälle kesälle....

Mäntyharjun kansalaisopisto


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta ja olen tosi iloinen puolestasi! Nii-in, olisihan hienoa, jos osaisi ommella..! 😂

    VastaaPoista
  2. Mahtavat tilat siellä on. Kyllä tuolla kelpaa tavaroitansa levitellä!

    VastaaPoista