18.1.2019

Breaking News!

Ekaksi huonot uutiset

Oliso-silirysrautojen toimitus on taas muuttunut ja niitä voi odottaa aikaisintaan huhtikuun alussa. Aika järkyttävää koska tämä projekti alkoi jo viime vuoden kesäkuussa. Olis kannattanut olla vain ihan hiljaa, mutta olin niin innoissani ja tiesin että tosi moni on halunnut sen.

En voi muuta sanoa kuin että voihan RÄHMÄ!

Sitten hauskempaa,  suorastaan Breiking news!

Sanna Paranko tulee keväällä  5. - 7.4.  opettamaan Kanneljärven opistolle, Lohjalle. Kiva että vihdoinkin saadaan kurssi ( kursseja) lähemmäksi Helsinkiä  Länsi-Suomeen. 

Kanneljärven Opisto

Kurssin hinta on 130 € ja siellä voi myös yöpyä, jolloin hinta on 190 €. Ruokailiua siellä ei järjestetä mutta Lohjan keskustassa on kivoja ravintoloita. 

Tässä kurssin kuvaus :

Kuvaus: Tule ompelemaan tilkuista tuotteita! Viikonlopun aikana saat useita eri ohjeita ja voit toteuttaa niitä joko aivan valmiiksi asti, tai voit aloittaa useita töitä, jotka jatkat sitten valmiiksi kotona. Mukaan tarvitset oman ompelukoneen ja tilkkutyövälineet.
Ohjelmassa on mm: Ympyränmuotoinen pussukka, joka suljetaan vetoketjulla, kynämalli, jossa tehdään puuvärien näköisiä kyniä ja niistä voi tehdä vaikka penaalin tai repun. Muuttohanhimallilla valmistetaan ostoskassi. Sulkamalliin voi käyttää jämätilkkuja. Kissat hännät solmussa on oiva muistikirjan kansimalli.
Lisäksi opetellaan muutamia blokkimalleja kuten kana, -lammas-, leijat- ,  pohjan tähti- ja mökki vinksallaan malli. 
Varaa paikkasi ajoissa!!!

Ja  sitten kuvia parista uudesta kankaasta. Miten aina sorrunkin näihin hassutuksiin.


Digitaalisesti printattu. 20 €/m

Lynette Andersson 18 €/m


1 kommentti:

  1. Hyvää kannattaa odottaa, kurssi kuulostaa loistavalta, ihana digiprintti ja kiva neutraali kangas!

    VastaaPoista