8.1.2019

Tikkaukset jatkuvat jälleen 14.1.

Miljoona, miljoona, miljoona tikkiä!

Olen pitkään miettinyt ja harkinnut kuinka muuttaisin tikkaustyön hinnoittelua niin että se olisi kaikille tasapuolinen. Asiakkailla on niin erilaisia toiveita ja tilkkupintoja. Yksi toivoo tiivistä tikkausta, toinen väljempää. Toisen tilkkupinta on paksua kangasta ja silloin joudun tikkaamaan hitaasti. Jossain tilkkupinnassa on ylimääräisiä ulokkeita, jotka kääntyilevät tikatessa ja se tietää minulle jatkuvaa purkamista. Jotku tikkausmallit ovat jo valmiiksi hitaita tikattavia.

Hintani on pysynyt vuosia samana, mutta asiakkaiden toiveet ovat lisääntyneet. Nyt haluan kohdistaa hinnantarkistuksen näihin erikoistoiveisiin siten että riippuen tilkkupinnan tikkauskuvion tiheydestä  tai poikkeuksellisista pinnoista, tikkauksen hinta on 10-20% korkeampi. Tämä koskettaa siis vain erityistapauksia ja annan arvion hinnasta aina etukäteen, jotta vältytään yllätyksiltä.

Suurinta osaa tikkauksistani tämä muutos ei kosketa lainkaan. Monen vuoden tikkauskokemuksen perusteella näitä erikoisseikkoja on tullut esille ja siksi haluan että hinnoitteluni myötäilee työajan, langan ja koneenkäytön kustannuksia tasapuolisesti.

Olen iloinen siitä, että niin monet ovat löytäneet tikkauspalveluni ja on aina mukavaa saada asiakkailtani palautetta. Tilkkujen maailma on ihana ja on suuri ilo olla siinä mukana.

Kaikki maailman tilkut yhtykää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti